Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért akarja mindenki a tőkéjt?

Miért akarja mindenki a tőkéjt?

Figyelt kérdés

Mindenki másra akar hasonlítanni miért nem jó saját maga úgy ahogy van szépségversenyek is arra emlékeztetik a nőket

és sajnos ezek a dolgok elveszik az ember önbizalmát.

Fontosabb dolgok is vannak annál mint például hogy túl nagy az orom vagy kicsi a mellem.. stb

2011. aug. 25. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát te nemigen keresed, mert akkor igényes lennél az írásodra.

Hallod, kétszer kellett elolvasnom, hogy egyáltalán megértsem, hogy mit akart jelenteni a kérdésedben az a szó.

TÖKÉLY (rövid ö, és ly)

2011. aug. 25. 13:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Fogadjunk lány vagy nagy orral és kicsi mellel :D

Egyébként meg azért keresi mindenki, mert ez van a társadalomba nevelve manapság. (Húha, remélem nem újdonság.)

2011. aug. 25. 13:56
 3/6 anonim ***** válasza:

Tény, hogy a helyesírásod ratyi de attól még az első válaszoló kicsit lassú felfogású, hisz én elsőre megértettem a kérdés lényegét...és igaza van. Mindenki azt hiszi, hogy akkor fognak felnézni rá, ha majmolja a divatot. Pedig nem...

A kérdésre a válasz meg, hogy a plasztikai műtétek meg a sok smink magasra emelte a mércét. Annak ellenére, hogy minden 10 emberből 8 azt vallja, hogy a belső a fontos, mégis ha valaki nem fedi el a pattanásait az már gáz. Mindenki attól fél, hogy nem kap párt magának. Már nem csak a kislányoknak, hanem az anyukáknak is az a fontos, hogy a 14 éves kicsi lányuk sexi legyen...és akkor még a szegény pedofilok a bűnösök (najó ez vicc volt).

2011. aug. 25. 13:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem talált nincs nagy orrom és kis mellem azért köszi hogy így előre megítélsz de tényleg
2011. aug. 25. 14:13
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

sztem nagyon is jó a kérdés . Amúgy úúúútáálom az ilyen helyesírás -szőrszálhasogató barmokat . A kérdés sokkal lényegibb mintsem fennakadjunk egy ilyenen. Ja és lehet valakinek felhívni a figyelmét h ezt nem jól csinálod de leugatni egyből ,na ez is tükrözi a kis társadalmunkat.

Érdekes a felvetés ,és ne szomorodj el nem kapsz rá kielégítő választ ,én is tettem fel hasonló kérdést ,és nem írtak v csak helységüket. pedig jó dolog néha meríteni más világmeglátásból.

Az én válaszom hogy az egyének annyira kiüresednek hogy vagy belátják ezt mérlegelik a lelki adottságaikat és megpróbálnak ettől "függetlenül élni" vagyis nem lesz rájuk (oly mértékben hatással)ez a folyamat, aztán lesznek akiket a sok kettősség a halálba taszít(betegség ,öngyi ,őrület ,akármi). és lesznek, vannak (ők többen) akik a tudatos v épp tudat alatti vegetálást választják -díszes csomagolásban.- csak ne kelljen szembesülniük Önmagukkal..

2011. aug. 25. 16:56
 6/6 anonim ***** válasza:

Haha, mellé lőttél kedves kérdező, nem ítéllek meg én sehogy sem. Csak valószínűsítettem...

Illetve de mégis van előítéletem: aki ilyen kérdést kiír az látja hogy valami nincs rendben a rendszerrel, az emberekkel, így okos lánynak gondollak. Emelett alig van lány aki elégedett a testével így biztos vagyok benne hogy te is valamiddel elégedetlen vagy. Ez némileg normális másrészt szívesen segítenék hogy elégedett legyél önmagaddal és elfogadd magad... Nincs szebb számomra mint az olyan lány aki harmóniában van önmagával...

Amit mondhatok hogy okolhatjuk a világot azért mert olyan, de sokat nem tudunk rajta változtatni. Magunkon viszont tudunk (nem a testünkre célzok, hanem a gondolkodásunkra).

2011. aug. 25. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!