Én is félek a sötétben.Nem tudsz vele mit tenni meg kell szokni és vagy összejön vagy nem.Akik meg azt írták h kapcsold fel a lámpát annak tudok gratulálni.Szórakozzon máshol.
2011. aug. 27. 01:46
13/18 anonim válasza:
gondold azt, hogy nem vagy egyedül..... :P
najó, régebben én is féltem, szerintem ki fogod nőni, ahogy komolyodsz az évek alatt :)
2011. aug. 29. 13:26
14/18 kr1ssz válasza:
Ha félsz a sötétben:
„Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm. Fűves legelőkön nyugtat (deleltet) engem, és csendes vizekhez terelget engem. Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért. Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól (semmi bajtól), mert te velem vagy; a te veszsződ és botod, azok vigasztalnak (megvigasztalnak) engem. Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod (megkened) fejem olajjal; csordultig van a poharam. Bizonyára (bizony) jóságod és kegyelmed követnek (szereteted kísér) engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig (egész életemben).”
2011. aug. 30. 11:43
15/18 anonim válasza:
ha jól érzékelem 16/fiú neked ez a természetes közeged.Ne félj, mert egész életed így éled le.
2011. aug. 31. 13:57
16/18 anonim válasza:
én is félek, de én ilyen bonyolultan xD általában a sólámpámat kapcsolom fel de mivel fényben nem tudok elaludni olyan szemtakarót szoktam ráhúzni a szememre és így nem zavar a fény de tudom, hogy nincs sötét. xD
2011. szept. 3. 09:55
17/18 anonim válasza:
Énekelj hangosan.
2011. szept. 3. 14:04
18/18 anonim válasza:
én 21 fiu vagyok és már kiskorom óta félek a sötétben vagy 10 éves koromig átjártam anyám szobájába az éjszaka közepén és megálltam az ágya fölött mindennap és addig álltam ott amíg fel nem ébredt hogy visszavigyen.(ja és nemtom mér cisnáltam ezt)Ezen kivül most már látok is dolgokat a sötétben pl multkor farkaskoponya nézett rám a komódrol vagy volt h egy oriáspók lógott le a plafonról mikor lenyomtam a lámpát aztán becsuktam a szemem és eltünt de mostmár annyira félek a sötétben hogy tv-vel alszom el. Ja a 20 éves lánynak üzenném h hol laksz? :d
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!