Mi ez a hullámvasút?
Figyelt kérdés
Ez már nem sima hangulat ingadozás. Az egyik percben még sírva fakadok azon, hogy az elvetett magból kinő a zöldség, a másikban meg elátkozok mindent, a tárgytól kezdve a természeti jelenségig, mert nem pont úgy történtek a dolgok, mint elterveztem. :((( Mitől lehet ez?2011. aug. 24. 17:54
1/3 anonim válasza:
Élénk a képzeleted. Azaz lehet nem is veszed észre, de belül mélyen és nagyon-nagyon intenzíven átéled ezeket a mag kikelését stb.
Gratulálok én nem vagyok erre képes. Pedig ha birtokomba lenne, akkor tudnám mire használni (belső motiváció szerzése, roszs szokások megszűntetése stb).
Az élénk képzelet ami ilyen érzelmi reakciókat tud kiváltani, számomra kincs...
2/3 anonim válasza:
De ha irányíthatatlan, akkor isten csapása
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, az elérzékenyülés részét még tudom kontrollálni valamennyire, de a másik része, a dühöngés, szitkozódás olyan erővel tör fel, persze ilyenkor nem bántok meg senkit ezzel, csak magamban történik. De végig tudom, hogy fél perc múlva úgyis iszonyatosan meg fogom bánni, és végül így is történik, olyankor meg bűntudatom van.
2011. aug. 26. 06:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!