Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érezted már azt, hogy nem...

Érezted már azt, hogy nem vigyáz rád senki?

Figyelt kérdés
Én egy ideje azt érzem, hogy senki nincs mellettem mikor bajban vagyok és senki nem véd meg!! Egy mondatban: Úgy érzem nem vigyáz rám senki!
2009. ápr. 15. 20:41
1 2
 11/13 anonim válasza:
100%
Én is gyakran ezt érzem, néha jól esik, néha rosszul. Ha önállóságra vagy utalva több hibát követsz el, amikből sokat tanulhatsz. Ez segíthet, hogy fejleszd magad. Légy mindig magabiztos, ne várd el a segítséget, viszont ha teheted te segíts másoknak. Sokan nekem is viszonozzák ezt a segítséget, védelmet.
2009. ápr. 19. 17:10
 12/13 timido ***** válasza:
100%
én is szeretnék klubtag lenni :)
2009. ápr. 23. 23:14
 13/13 anonim ***** válasza:
Sajnos globalizációs paranoiád van. De mivel szinte mindenkinek van sajnos normális az állapotod. (NEM, NEM AZ!) Gondold végig, hogy mit tudsz változtatni az életeden, hogy több odafigyelést kapj a környezetedtől.
2009. dec. 17. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!