Érezted már azt, hogy nem vigyáz rád senki?
Figyelt kérdés
Én egy ideje azt érzem, hogy senki nincs mellettem mikor bajban vagyok és senki nem véd meg!! Egy mondatban: Úgy érzem nem vigyáz rám senki!2009. ápr. 15. 20:41
1/13 anonim válasza:
En folyton ezt erzem, es ezt erzem egesz eletem soran.
2/13 anonim válasza:
Én is ezt érzem nagyon régóta már... és 29 éves vagyok. De már megtanultam vigyázni magamra, nincs is szükségem senkire. Persze ez a férfiaknak általában nem jön be. De ha egyszer ilyenné formált az élet...
3/13 anonim válasza:
Én főleg mostanában érzem, hogy csak magamra számíthatok, mert aki akarna segíteni, az nem tud, aki tudna az meg nem akar.:(
4/13 anonim válasza:
Nagyon egyedül vagyok. Mivel nem vagyok olyan mint a többi pasizós 13 éves. Ezért nem tartozom a menők közé, de sok jó barátom van :)
6/13 anonim válasza:
Én gyakran érzem úgy! :( Csináljunk egy klubbot, és vigyázzunk egymásra! :D
7/13 anonim válasza:
Én is éreztem igy de valaki vigaszként egy mesét vagy történetet mondott ezt majd Te dönsd el .
Egy ember egyszer élete alkonyán egy álmot látott,Élete legnehezebb idöszakában csak egy lábnyomot látott maga mögött a tenger homokjában,A könnyü idöszakban kettö lábnyomott látott.Megszolitotta Istent miért hagytál magamra?hiszen azt igérted a bajban mindig velem leszel,nem hagysz egyedül.Erre Isten mosolyogva azt válaszolta:fiam nem voltál egyedül,a bajban mindig a kezembe tartottalak,ezért látttál csak agy lábnyomot.
Én most vigasztalni szeretnélek és nem megtériteni.
Nekem ez a történet sokszor segitett,amikor nehéz idök voltak.
8/13 anonim válasza:
Nah ezért vannak kutyáim! :D Amíg nincs senki addig megvédenek, és amikor van, akkor is a legfontosabbak. :D És persze már helytálltak éles helyzetben. :)
10/13 anonim válasza:
Én is be szeretnék szállni a klubba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!