Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Érezted már azt, hogy nem...

Érezted már azt, hogy nem vigyáz rád senki?

Figyelt kérdés
Én egy ideje azt érzem, hogy senki nincs mellettem mikor bajban vagyok és senki nem véd meg!! Egy mondatban: Úgy érzem nem vigyáz rám senki!
2009. ápr. 15. 20:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
En folyton ezt erzem, es ezt erzem egesz eletem soran.
2009. ápr. 15. 21:08
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Én is ezt érzem nagyon régóta már... és 29 éves vagyok. De már megtanultam vigyázni magamra, nincs is szükségem senkire. Persze ez a férfiaknak általában nem jön be. De ha egyszer ilyenné formált az élet...
2009. ápr. 15. 21:15
 3/13 anonim ***** válasza:
90%
Én főleg mostanában érzem, hogy csak magamra számíthatok, mert aki akarna segíteni, az nem tud, aki tudna az meg nem akar.:(
2009. ápr. 15. 21:15
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon egyedül vagyok. Mivel nem vagyok olyan mint a többi pasizós 13 éves. Ezért nem tartozom a menők közé, de sok jó barátom van :)
2009. ápr. 15. 21:43
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Rám se vigyáz senki:(
2009. ápr. 15. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én gyakran érzem úgy! :( Csináljunk egy klubbot, és vigyázzunk egymásra! :D
2009. ápr. 16. 12:40
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én is éreztem igy de valaki vigaszként egy mesét vagy történetet mondott ezt majd Te dönsd el .

Egy ember egyszer élete alkonyán egy álmot látott,Élete legnehezebb idöszakában csak egy lábnyomot látott maga mögött a tenger homokjában,A könnyü idöszakban kettö lábnyomott látott.Megszolitotta Istent miért hagytál magamra?hiszen azt igérted a bajban mindig velem leszel,nem hagysz egyedül.Erre Isten mosolyogva azt válaszolta:fiam nem voltál egyedül,a bajban mindig a kezembe tartottalak,ezért látttál csak agy lábnyomot.

Én most vigasztalni szeretnélek és nem megtériteni.

Nekem ez a történet sokszor segitett,amikor nehéz idök voltak.

2009. ápr. 16. 13:12
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Nah ezért vannak kutyáim! :D Amíg nincs senki addig megvédenek, és amikor van, akkor is a legfontosabbak. :D És persze már helytálltak éles helyzetben. :)
2009. ápr. 16. 14:50
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
beszállok a klubba:)))
2009. ápr. 17. 11:26
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is be szeretnék szállni a klubba. :)
2009. ápr. 17. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!