Ki füvezik vagy egyéb drogot fogyaszt rendszeresen és miért? Jobb lessz utána valami? Megéri?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 20:09
11/17 anonim válasza:
Én egy 24 éves srác vagyok, de SOHA A BÜDÖS ÉLETBEN nem tudnék kiprobálni ilyen s**rt, már bocs. Ha fegyverrel kényszerítenének, akkor se. Én valahogy sosem éreztem késztetést arra, hogy kiprobáljam, még egy füves cigit se, egyszerüen nem érdekelt. A suliban a rendes cigiből se tudtak rámtukmálni egy slukkot se a haverok. Sose éreztem, hogy ezeket nekem ki kell probálnom, mert "biztos jo buli" vagy épp meg kellene mutatnom, hogy "milyen menő vagyok ettöl". Én hülyeségnek tartom ezeket...
12/17 anonim válasza:
de valamilyen alkoholt biztos ittál már életedben. ;)
13/17 anonim válasza:
Persze, nem tagadom. De az nem is szerepelt a kérdésben. :) Kb 4 éve volt egy olyan időszak, amikor bulizgattunk a haverokkal szinte minen hétvégén, iszogattunk, nem is keveset sokszor,elötte, közben, és akkor tök jó poén volt. De aztán meguntam, meg sportolni is elkezdtem rendszeresen. Ez a bulizós korszakom fél évig tartott kb, aztán mint ha elvágták volna. Nagyon ritkán járok már, utoljára asszem' tavaly fenruárban voltam. Na jol eltértem a témátol, bocsi. :)
14/17 anonim válasza:
Michael Phelps amerikai élsportoló, és füvezik már egy ideje! bővebbén: [link]
15/17 anonim válasza:
az alkohol is drog. sőt kemény drognak számít, csak legális, és ezért "az nem rossz" :D
A DROG ROSSZ ÉRTEEEM?
mert illegális. tök jó
16/17 anonim válasza:
nem ! utána nem lesz jobb semmi ! ezen az oldalon azt rebesgetik h 2012 ben világvége... addig élj a jelenbe, és használd ki minden füstös percét... vagy ki h csinálja... phísz
17/17 anonim válasza:
én füvezek. öhh nem olyan sokat, de eleget, hetente olyan párszor :D
nem mondom hogy jobb lett tőle bármi, de már alkoholt egyáltalán nem fogyasztok, kávét nagyon ritkán, a tanulmányi eredményeim meg felfelé ívelnek. nem mondom hogy a fű miatt, de valószínűnek tartom hogy része volt benne, mert jó azért valamennyi időre kiszakadni a mindenféle stresszelésből, aztán tiszta fejjel (de teljesen lenyugodva) nekiugrani a problémáidnak.
_BFG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!