Szerintetek nagyon gázha lány vagyok, és imádom a horrol filmeket,? de légyszia, a irásomal kapcsoladban nem kérek választ
nem gáz
de nekem elég sok lány ismerősöm szereti őket :)
"Szerintetek nagyon gázha lány vagyok, és imádom a horrol filmeket,? de légyszia, a irásomal kapcsoladban nem kérek választ"
Véleményetek szerint, ha lány létemre szeretem a horror filmeket, az rossz fényt vet rám? Kérlek, a helyesírásom minőségére ne tegyetek megjegyzéseket.
"kősziii" Köszönöm
"másokat lehet hogy téged nem az engem nem érdekel" - ezt annyira nem értem, hogy még részben sem tudom magyarra fordítani
Mi az a "horrol" film?
Ha a horrort szereted, az nem gáz, az viszont igen, hogy milyen igénytelen vagy - már ami az írásodat illeti. Meg az is, hogy másoktól vársz megerősítést a saját ízléseddel kapcsolatban. Én nagyon szeretem a horrort, de soha meg sem fordult a fejemben, hogy ez negatívum lenne, függetlenül attól, hogy milyen nemű vagyok. De ennyi erővel mondjuk szeretni az operát, az gáz? Szeretni a tökfőzeléket, az gáz? Szeretni a türkizkéket, az gáz? Szeretni a csipkés bugyit, az gáz? Szeretni az ananászt, az gáz? Nem, ezt úgy hívják, hogy ízlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!