Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Szerintetek nagyon gázha lány...

Szerintetek nagyon gázha lány vagyok, és imádom a horrol filmeket,? de légyszia, a irásomal kapcsoladban nem kérek választ

Figyelt kérdés
2011. aug. 20. 22:42
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

nem gáz

de nekem elég sok lány ismerősöm szereti őket :)

2011. aug. 20. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

"Szerintetek nagyon gázha lány vagyok, és imádom a horrol filmeket,? de légyszia, a irásomal kapcsoladban nem kérek választ"

Véleményetek szerint, ha lány létemre szeretem a horror filmeket, az rossz fényt vet rám? Kérlek, a helyesírásom minőségére ne tegyetek megjegyzéseket.

"kősziii" Köszönöm

"másokat lehet hogy téged nem az engem nem érdekel" - ezt annyira nem értem, hogy még részben sem tudom magyarra fordítani

2011. aug. 20. 22:49
 13/21 anonim ***** válasza:
* és természetesen a "kérlek" kezdetű mondat végén ! van, nem pont ...
2011. aug. 20. 22:50
 14/21 A kérdező kommentje:
nem érdekel
2011. aug. 20. 22:50
 15/21 A kérdező kommentje:
mondom hogy nem érdekel
2011. aug. 20. 22:51
 16/21 ava87 ***** válasza:
91%

Mi az a "horrol" film?

Ha a horrort szereted, az nem gáz, az viszont igen, hogy milyen igénytelen vagy - már ami az írásodat illeti. Meg az is, hogy másoktól vársz megerősítést a saját ízléseddel kapcsolatban. Én nagyon szeretem a horrort, de soha meg sem fordult a fejemben, hogy ez negatívum lenne, függetlenül attól, hogy milyen nemű vagyok. De ennyi erővel mondjuk szeretni az operát, az gáz? Szeretni a tökfőzeléket, az gáz? Szeretni a türkizkéket, az gáz? Szeretni a csipkés bugyit, az gáz? Szeretni az ananászt, az gáz? Nem, ezt úgy hívják, hogy ízlés.

2011. aug. 20. 22:53
 17/21 ava87 ***** válasza:
93%
Amúgy aki az írására ennyire igénytelen, és még hangoztatja is, hogy nem érdekli, az képzelem, másban mennyire lehet igényes.
2011. aug. 20. 22:54
 18/21 A kérdező kommentje:
tudod lehet hogy roszul irok sőtt lehet hogy eszt is roszul, irom de nem érdekel mit mondmás a barátaim szeretnek nekem ez a lényeg én csak feltetem eszt a kérdést
2011. aug. 20. 23:01
 19/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem kötekedésből, de te komolyan sz-el írod az azt? Jesszusom...
2011. aug. 20. 23:05
 20/21 A kérdező kommentje:
oké, véletlen de légyszii, ne cinkelj, szarul esik
2011. aug. 20. 23:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!