Vannak olyan emberek akik magányra születtek?
Figyelt kérdés
Nincsenek igazi barátnőim pedig igazán probálkozom.Így csomó dolgot nem tudok megbeszélni senkivel.Sokszor próbáltam levelezni mással de nem válaszoltak rá.Ezt nem értem.Mi a hiba bennem?Félek, hogy sok élményből kimaradok.Például közös mozizás vagy sétálás stb.Az anyukámal egyes dolgokat nem tudok megbeszélni.Mindig úgy érzem , hogy mindenki csak elvisel maga mellett ,mert láttom, hogy az emberek egymással nagyon jól elbeszélgetnek de velem már nem beszélnek ilyen vidáman.2009. ápr. 15. 18:46
11/12 anonim válasza:
Én is magányra születtem.
Az én elméletem:
az ember csak saját magában bízhat, és alig akad olyan ember, akire igazán számítani lehet. Minden ember egoista és főleg saját magára gondol, magával törődik, és úgymond nincs ideje, energiája arra, hogy másokra is figyeljen. Nagyon ritkák az igazi barátságok. A legtöbb "baráti", haveri kapcsolat sokszor képmutatáson alapszik, persze nem azt mondom, hogy ez mindegyikre igaz.
Szóval én elfogadtam, hogy ez van, de persze, lehet, hogy tévedek.
12/12 anonim válasza:
40/F vagyok. Én is szeretm a magányt, jobban, mint a társasági életet. A tömeget kifejezetten utálom, kerülöm. Egyedül élek, ezt a hosszú hétvégét is tök egyedül töltöm itthon. Hétközben bőven elég a kollégák társasága, nem vágyok többre. Persze néha jó lenne elmenni valakivel sörözni, kirándulni, utazni, moziba, stb. Van 1-2 Barátom, velük mindent megtudok beszélni. Ennyi. Nem a legjobb életvitel, de tudom, hogy sosem lesz másképp. Bennem van a hiba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!