Miért van hogy kirázott a hideg és elforrósodott a testem mikor az a fiú lájkolta a bejegyzésem?
Szép dolog a vágyakozás. Próbálj meg olyan helyzeteket teremteni, amikor lehetősége van nyitni feléd, megszólítani téged. Ennyit tehetsz. Ha reagál, lehet belőle valami. Ha nem akar veled lenni, akkor az -BELE KELL, hogy gondolj!- fél kapcsolat lenne, és fél kapcsolat nem kapcsolat. Természetesen a tiltott gyümölcs mindig édes marad.
üdv
...én is voltam már így. Mindenre azt hittem, hogy 1 jel, mindig azt hittem, hogy tudja mikor mit csinálok, hogy engm figyel titokban, hogy ugyanúgy vágyakozik utánam mint én utána... de sajnos be kellett látnom, hogy kb azt se tudja, hogy ki vagyok én...
:\ szomorú dolog a beteljesületlen szerelem... a lehető legrosszabb dolog, dehát túl kellett lépni.
De neked csak annyit tudok mondani h. MOST fogd magad és írjál rá!!!! Hidd el megfogod bánni később, hogy nem is próbáltá kezdeményzeni!!! hidd csak el én tudom. max nem lesz belőle semmikomolyabb,de megpróbáltad! na hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!