Kiráz a hideg Alejandrótól? :O
Akik nem ismerik:
http://www.youtube.com/watch?v=YZdjI9lUt5s&feature=fvst
Engem a rózsafüzéres résznél teljesen kiborít!
Meg, hogy a férfiak ott tekeregnek félmeztelenül! :O
Fúj...elhányom magam!
:))
mondjuk nekem lady gaga legtöbb klipje kiváltja ezt a reakciót :)
ma 19:39
:D:D:D:D
ez tetszett XD
Amúgy bevallotta az egyik interjúban, hogy eddig is zenélt, de azt a kutya se értékelte! És most -, hogy ilyen feltűnő klippeket készít, ruhákat hord-, mindenki vele foglalkozik.
Tegnap hallottam, hogy HÚSBÓL volt a ruhája, a fenekén pedig kivágva egy kis rész!
Na ez azért már durva!
Szerintem nagyon jó az egész úgy ahogy van.
Egyedül a zenével nem vagyok megelégedve a végére monotonná válik.
Kedves előző,de remélem te is látod,hogy aki nem Amerikába születik az nem igazán tud érvényesülni nemzetközi szinten.Az meg egy hülyeség,hogy Mo.-n nincsenek jó előadók.De vannak,csak nem tudnak érvényesülni,mert ez az amerikai mainsteam-lekvár kiszorítja őket.Mert erre van kereslet.A kutya se ismerte Lady Gagát amíg nem kezdett el "sokkolni" az idétlenségeivel(pölö,hogy hermafrodita meg,hogy férfi..)De most sztár lett,mert a botrányokra meg a hülyeségre van igény.Nálunk is ez van,csak itt meleg kóla.
És visszatérve a magyar zenéhez(igaz,angolul énekelnek),a Demonlord egy zseniális világszínvonalú banda,mégse valami ismert.Vagy mondhatnám az Ektomorfot is.(Jó,oké csak a metálról tudok nyilatkozni,mivel ezt szeretem. :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!