Emok/volt emok lenne hozzátok pár kérdésem ha nem baj?
1x is. ti mikor döntötetek ( hány éves korotakban) ugy h emok lesztek ?
2x . mikor csináltátok (csináltatatok ) emo frizurát ?
3x suliba is emo hajjal mentetek / ott is felvállaltátok h azok vagytok ?
lécyy válaszoljatok . anti emok véleményére nem wok kiváncsi !
Az Emóság nem életfelfogás, hanem divat (volt), ebből következik az, hogy természetesen a külsőség számít (öltözködés, haj), főleg a kamaszok körében terjedt.
Senki se jöjjön itt azzal, hogy érzékenyek. Ó, jaj!
Engem is rosszul , hogyha bánt valaki, vagy nem fogadnak el valahol, de mégsem járok fekete cuccokban.
köhöm hát okéé az emo egy életérzés ami nekem is megvan csak még általánosba járok
és nem minden emo öltözik feketébe pl a saucy itt egy kép dakotáékrol ök saucyk [link]
lehet nem Wagy kíváncsi, de úgy látszik rendes életérzésű emonaiconális emberkék nem hajlandóak válaszolni :D
..meg am is sztem van egy csomó ilyenféle blogok, meg ilyesmik mért nem nézel ott körül, az emo már kezd kihalni régen divat volt de most már nagyon nem...és nagyon nagy életérzésed lehet ha csak a külsőségek érdekelnek ezzel kapcsolatban, na mind1 majd te is kinövöd ezt a korszakot! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!