Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csináljak ha unatkozok?

Mit csináljak ha unatkozok?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 15. 11:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%

Ha ez a kérdés felmerül, akkor már baj van.

Olvass, sporolj, tanulj, beszélgess a barátaiddal.

Nem tudom én 42 éves vagyok, de még soha nem jutott eszembe, hogy unatkoznék.

2009. ápr. 15. 11:48
 2/17 anonim ***** válasza:
77%
Tanulj meg helyettem 38 oldal mikroökonómiát, kiselőadásomat az operatív programokról, és egy kis valószínűségszámítást, majd menj be és írd meg helyettem vagy sugalld át az agyamba
2009. ápr. 15. 11:51
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Bennem is felmerült már ez a kérdés és amikor beírtam googléba ide keveredtem :D amúgy én akkor regeltem chat.hu-ra, és ott töltöm az unalmas időket! Vagy ha nem jön be az ötlet akkor kelj fel a monitor elől, és kezdj el sétálni odakint :D Fuss össze ismerősökkel, meg ilyenek :D
2009. ápr. 15. 11:54
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
A könyv a legjobb barát! És ez nem vicc! Aki szereti a könyveket, szeret olvasni, az sohase unatkozik, és nincs egyedül,ezt tapasztalatból mondom neked! De van más ötletem is, tartsál valamilyen állatot, pl. egy kutya mellett sose fogsz unatkozni az tuti,de tarthatsz teknőst, halakat, tengerimalacot, cicát...
2009. ápr. 15. 12:04
 5/17 anonim ***** válasza:
94%

vetkőzz le állj fejre és őrizd a ruháidat :D

Nekem anyám régebben mindig azt mondta azóta nem unatkozok :D:D:D xD

2009. ápr. 15. 12:05
 6/17 anonim ***** válasza:
97%

Én ha unatkozom,akkor vagy nekiàllok takaritani,vagy itt ülök a net elött,esetleg sétàlok(ilyen szép idöben kàr egész nap bennt ülni)

de egy jo kis fözéssel,vagy dvd -vel is elütheted az idödet.

2009. ápr. 15. 12:05
 7/17 anonim ***** válasza:
93%
Attól függ hány éves vagy.Ha még sulis,akkor tanulj,ha már nem ,talán menj el dolgozni és akkor nem unatkozol.Másoknál ez bejött.
2009. ápr. 15. 12:10
 8/17 anonim ***** válasza:
80%
...bárcsak lenne időm unatkozni...
2009. ápr. 15. 12:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj vissza egy mondatodra: "ha lenne időm unatkozni..." - és máris el fogod tudni tölteni az idődet. :)

De javaslok én is pár megoldást:

- rendezd a szobád dolgait, pl: tedd sorba a könyveket, a CD-ket, a DVD-ket, a plüssállatokat, az újságokat, a sminkcuccokat, a súlyzókat (jó lenne tudni, hány éves vagy, és lány -e vagy fiú...), a nem tudom miket, ABC rend szerint, nagyságrend szerint, terjedelem szerint, szimpátia szerint, etc.

- moss ablakot, törölj port, cserélj ágyneműt, rendezd át a szobád

- keresd meg a lakás legrégibb eszközét/tárgyát/bútorát/kiegészítőjét/textíliáját, etc.

- nézd végig a telefonkönyved, és hívd föl azt, akivel legrégebb óta nem beszéltél

- böngéssz a neten olyan dolgok után, amik mindigis érdekeltek, de sosem volt időd/kedved/energiád foglalkozni velük (pl kedvenc állat, kedvenc elektronikai eszköz, egy távoli ország kultúrája, vallás, egy régi film, akármi)

- készíts magadnak vmi nagyon vad frizurát (ha lány vagy, azért pasiként ezzel óvatosan XD)

- ragadj fényképezőgépet, és irány az utca

- nézd meg a kedvenc filmedet

- süss sütit

- pucolj diót (ha van otthon)

- olvass könyvet, olyat, amit már rég, vagy még soha nem olvastál

- szortírozd a ruháidat

- takaríts olyan helyen, ahol soha nem szoktál takarítani

- és így tovább. :)

(hűűűú, azt hiszem, szeretnék én is "unatkozni"...)

üdv

(23/L)

2009. ápr. 15. 12:43
 10/17 anonim ***** válasza:
68%
tanulj helyettem biokémiát
2009. ápr. 15. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!