Mit csináljak ha unatkozok?
Ha ez a kérdés felmerül, akkor már baj van.
Olvass, sporolj, tanulj, beszélgess a barátaiddal.
Nem tudom én 42 éves vagyok, de még soha nem jutott eszembe, hogy unatkoznék.
vetkőzz le állj fejre és őrizd a ruháidat :D
Nekem anyám régebben mindig azt mondta azóta nem unatkozok :D:D:D xD
Én ha unatkozom,akkor vagy nekiàllok takaritani,vagy itt ülök a net elött,esetleg sétàlok(ilyen szép idöben kàr egész nap bennt ülni)
de egy jo kis fözéssel,vagy dvd -vel is elütheted az idödet.
Gondolj vissza egy mondatodra: "ha lenne időm unatkozni..." - és máris el fogod tudni tölteni az idődet. :)
De javaslok én is pár megoldást:
- rendezd a szobád dolgait, pl: tedd sorba a könyveket, a CD-ket, a DVD-ket, a plüssállatokat, az újságokat, a sminkcuccokat, a súlyzókat (jó lenne tudni, hány éves vagy, és lány -e vagy fiú...), a nem tudom miket, ABC rend szerint, nagyságrend szerint, terjedelem szerint, szimpátia szerint, etc.
- moss ablakot, törölj port, cserélj ágyneműt, rendezd át a szobád
- keresd meg a lakás legrégibb eszközét/tárgyát/bútorát/kiegészítőjét/textíliáját, etc.
- nézd végig a telefonkönyved, és hívd föl azt, akivel legrégebb óta nem beszéltél
- böngéssz a neten olyan dolgok után, amik mindigis érdekeltek, de sosem volt időd/kedved/energiád foglalkozni velük (pl kedvenc állat, kedvenc elektronikai eszköz, egy távoli ország kultúrája, vallás, egy régi film, akármi)
- készíts magadnak vmi nagyon vad frizurát (ha lány vagy, azért pasiként ezzel óvatosan XD)
- ragadj fényképezőgépet, és irány az utca
- nézd meg a kedvenc filmedet
- süss sütit
- pucolj diót (ha van otthon)
- olvass könyvet, olyat, amit már rég, vagy még soha nem olvastál
- szortírozd a ruháidat
- takaríts olyan helyen, ahol soha nem szoktál takarítani
- és így tovább. :)
(hűűűú, azt hiszem, szeretnék én is "unatkozni"...)
üdv
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!