Utálom magam, utálom az életem! Valami gyógymód ezek ellen?
16/L vagyok és betegesen utálom magam!!!
Gyűlölöm a testem,túl vékonynak látom magam,
a fejemtől okádnom kell!A fürdőszobában ököllel bevertem
volna a tükröt mikor belenéztem,sápadt fehér bőröm van,
bőrkeményedések a lábamon,szőke hajam van,tiszta ilyen barbis beütés!De rossz értelemben...
Szög egyenes hajam van,olyan gyenge,hogy hozzáérek és kihullik és vékonyszálú!!!
A lényeg,hogy nem tudom magam elfogadni...
Olyan fehér vagyok mint egy szellem,de már unom a napozást!Már beletörődtem,hogy ilyen undorító bányarém vagyok,egy rakás szerencsétlenség!!!Pff...
GYŰLÖLÖM MAGAM!!!És nem tudom elviselni a mocskos pofámat!!!!
És létszíí ne mondjátok,hogy a kamasz kor miatt van,
már nagyon régóta ezt érzem.Megpróbáltam egy kicsit kizökkenteni magam,belőttem a hajam,csináltam szexi fotókat,de már megint visszaestem és ha meglátom azokat a fotókat elkap a hányinger és legszívesebben fejbelőném magam!!Néha anyámat okolom,hogy miért szűlt meg????
Mindenki olyan gyönyörű körülöttem,a testvérem is gyönyörűszép lány én meg undorító!!!Irigylem a saját anyámat is,mert gyönyörűszép a bőre a haja a szeme!!!
Én meg sajnos apámra ütöttem,aki ugyanilyen bányarém mint én!!!!
Azt hittem ha pasim lesz majd jobb lesz,de csak még rosszabb!!!Ha 1 m-nél közelebb ment egy lányhoz,h mondjuk mellé állt,már attól ki voltam,hogy biztos jobban tetszik neki mint én,mert én kib@szott ronda vagyok hozzá képest!
Már a sírógörcs kerülget...
Még annyi mindent írhatnék,de nem bírok magamról beszélni!
Pff.. na mindegy!!!
Az lenne a kérdésem,hogy mit tegyek,hogy ne érezzem ezt???
Mert belehülyülök...
megértelek, én is érzékeny vagyok, de már túl tettem magam az "utálom magam" koron:) 18/L nem tudom, hogy mindenki átesette, ezen, de én is nagyon utáltam a kis hibáimat, és még sokakat látok, akit kib.szott gyönyörűnek tartok, ő meg mégis elítéli magát, és nem értem.
Amúgy nekem is börkeményedéses a lábam, karikásak a szemeim, töredezett a hajam, kinött, kifakult vörös, van egy csúf pattanásom amit régóta kaparászok, vastagok a karjaim, tök kicsi a mellem, sovány a mellkasom, és a bordáim kiállnak, nagy az állam, de kihúzom magam, és elfogadom, és sokan gyönyörűnek tartanak a kisugárzásom miatt.szerintem nekedis lehetne olyan gyönyörű kisugárzásod:)
amúgy meg már úgy vagyok vele, hogy kit érdekel a kinézet? már volt rá példa, pl most is, hogy csúnya emberbe vagyok belehabarodva, mert imádom a személyiségét:)
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 18:59
Köszi a választ,ezek szerint te is tudod milyen rossz érzés :( sokat segítenek az ilyen jellegű válaszok,
hogy vannak egy páran,akiknek nem a külső a legfontosabb:)
Igyekszem én is így felfogni :)
Tényleg rosz érzés volt, de szerencsére már nem is emlékszek rá:D szerintem nem csak egy páran vannak, akiknem nem fontos a külső, hanem nagyon sokan.
Bár szerintem az a rosszabb, ha valaki tök kövér. Miért ítéled el túlzottan magad? Barbi baba beütés sőt jó! És a tejfölszőkéket is mindig irigyeltem. És most nem kamuzok, ez így van. Én is elég sápadt vagyok, birom mikor olyan fehér vagyok:D Szerintem az is szép, úgy érzem te k.vára nem vagy csúf!!! Vannak tényleg otromba lányok, akik elfogadják magukat:) És gyönyörűek, akik panaszkodnak a külsőjük miatt, szerintem te is oda tartozol. Küldj a képet privátba, amugy csaj vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!