Kellemetlen legjobb barátnős ügy:/! Mit tehetnék ilyenkor?!
Figyelt kérdés
A történet a legjobb barátnőmmel kapcsolatos akit 11 éve ismerek : ) Most vagyunk mindketten 15 évesek ^^ Sosen vesztünk még komolyabban össze, mindig jól szórakozunk ,szinte mindennap látom őt ^^. Ovodába,általánosba,és középsuliba is egy osztályba voltunk/leszünk ( HÁLA ISTENNEK :D!!) Rátérek a lényegre..Szóval osztálykirándulásra mentünk ami nagyon jól sikeredett végülis , ott is aludtunk :D Kölcsön adtam a barátnőmnek (É-nek) a pólómat , mert elkérte : D. Aztán hazaérés utáni napon pakoltam ki a bőröndömből , és oppá nincs meg a pólóm O.o... ne értétek félre nem ért hatalmas traumaként hogy nem volt meg a kedvenc pólóm:).Megkértem őt hogy ha nála maradt eselteg akkor adja vissza nekem : ). De ő szentül állította hogy én azt a pólót ott hagytam oszt.kir.en : D aztán ,meglepő' módon pár hét múlva ,benyögte hogy : Képzeld el nekem is olyan pólóm lesz mint neked , anya vette a vásáron! ...elég gyanús nemde? :D főleg hogy én nem idén kaptam ezt a pólót és nem vásárban :) alias lenyúlta a pólóm és a képembe is hazudott a 11éve ismert legjobb barátnőm ... egyáltalán nem a póló zavar (habár a kedvenc volt , és nagyon sok minden jó dolog történt abba a bizonyos pólóba velem : D) mert nem vagyok irigy , ha elkéri odaadom egy szó nélkül :) csak ez a lopásos hazudásos dolog azért odabasz :/ de nem tudok rá haragudni ... ő nem tudja hogy én tudom hoyg mit csinált.. felhozzam neki a témát? hogy egy kicsit csalódtam benne? vagy hagyjam a francba mert úgysem tudok rá haragudni :)? és hogy mondjam el neki ? (úgyis letagadja amúgy ; )...)2011. aug. 17. 19:48
11/14 anonim válasza:
Egyébként mit válaszolt arra hogy hol vették?
12/14 A kérdező kommentje:
Kezdem belátni hogy tényleg elkéne beszélgetnem vele erről...O.o csak tudjátok az rátesz egy lapáttal hogy ő nevelőszülőknél van és azért néhány szempontból kevesebbet kap mindenből mint egy átlag gyerek.:D:/. amúgy összevissza hazudott mindent, hogy ilyen meg olyan piacon Letenyén... :D
2011. aug. 23. 22:26
13/14 anonim válasza:
Az hogy nevelőszülőknél van, nem indok arra hogy lopjon :S Pláne hogy tudja hogy kölcsönadnák neki bármikor.
14/14 anonim válasza:
Én biztos megmondanám neki,nekem is van egy barátnőm,vele bölcsibe,oviba,és suliba is együt jártunk/járunk.Ő sose tenne ilyet,és én sem...Nemtudom hogy ez mien barátság(a tied),de én elmondanám neki,és nem csak hagynám a francba,és csak kijelenteném h mostmár nem annyira bízom benne,én mérges lennék rá,de nem a póló miatt,hanem hogy ezt tette.Szerintem mondd meg neki,és remélhetőleg nem csinálja többet!Egy jó barát nem tesz ilyet!! :)) 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!