Voltatok már úgy elkeseredve, hogy öngyilkosok akartatok lenni?
Konkretan nem terveztem meg,de jart mar a fejemben,hogy bar nem lennek,bar meghalnek es akkor mindenkinek jobb lenne.A lelkiallapotom a beka segge alatt volt csalodasokbol zurokbe keveredtem,csufoltak es szinte nem telt el napom siras nelkul.
Elgondolkodtam,hogy megtegyem de aztan rajottem,hogy nem erdemes elszarni a jovomet kisebb-nagyobb gondok miatt.14 evesen meg elottem al egy elet nincs olyan ember akinek nincsenek gondjai.Belegondoltam hogy hany es hany ember sokkal rosszab helyzetben van mint en es nem sajnaltatja magat,hanaem probalja helyrehozni.Nem lehetek ennyire hulye kis p!csa aki nem mer szembenezni a gondjaival,annyi minden var meg ram nem szabad ennyire gyenge lenni.
Azota majdnem eltelt 1 ev es most se konnyu,de lassan kezd alakulni az eletem es rajottem,hogy mekkora hibat kovettem volna el ha akkor veget vetek az eltemnek.
23:11
Atgondoltad mit irtal?
szeintem latogass meg egy pszihologust o biztosan tud segiteni.
Nem akarok okoskodni,de gondold at a dolgokat meg 1 szer.
Es ha idegesitettelek akkor bocsi
jelenleg úgy érzem, az lenne a legjobb, ha nem élnék...
sokat enyhítenék magamon, de nem, nem teszem meg. már csak azért sem, hagy szenvedjek én is, ne csak az aki ellen hibát vétettem:( szeretem őt nagyon, sose fog megbocsájtani... jelenleg nem érzem fontosnak az életet, de ha meg kéne tenni, nem merném:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!