Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Voltatok már úgy elkeseredve,...

Voltatok már úgy elkeseredve, hogy öngyilkosok akartatok lenni?

Figyelt kérdés
Nem arról beszélek, hogy ténylegesen megpróbáltátok-e (mert szerintem aki öngyilkos akar lenni az az lesz) hanem hogy jutottatok-e már el arra pontra hogy azt éreztétek nincs értelme tovább élni...
2009. ápr. 14. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen, én már eljutottam arra a pontra, de mielőtt megcsináltam volna a hóhérkötelemet gondoltam kipróbálok dolgokat, amik veszélyesek lehetnek, mert már úgy is mindegy volt, és így kezdtem el füvezni, de sajnos rájöttem, hogyha meghalok, akkor nem szívhatok többé füvet, így gondoltam, szívok tovább a haverokkal, ha épp alkalom van rá, de legalább elmúltak az öngyilkos depis gondolataim! Lehet lepontozni a füves válaszadókat, de nézzetek utána, hogy mire használják a keleti népek a cannabist! igen depresszió és egyéb lelki problémák ellen! :D :D XD
2009. ápr. 15. 12:08
 12/16 anonim ***** válasza:

Konkretan nem terveztem meg,de jart mar a fejemben,hogy bar nem lennek,bar meghalnek es akkor mindenkinek jobb lenne.A lelkiallapotom a beka segge alatt volt csalodasokbol zurokbe keveredtem,csufoltak es szinte nem telt el napom siras nelkul.

Elgondolkodtam,hogy megtegyem de aztan rajottem,hogy nem erdemes elszarni a jovomet kisebb-nagyobb gondok miatt.14 evesen meg elottem al egy elet nincs olyan ember akinek nincsenek gondjai.Belegondoltam hogy hany es hany ember sokkal rosszab helyzetben van mint en es nem sajnaltatja magat,hanaem probalja helyrehozni.Nem lehetek ennyire hulye kis p!csa aki nem mer szembenezni a gondjaival,annyi minden var meg ram nem szabad ennyire gyenge lenni.

Azota majdnem eltelt 1 ev es most se konnyu,de lassan kezd alakulni az eletem es rajottem,hogy mekkora hibat kovettem volna el ha akkor veget vetek az eltemnek.

2009. ápr. 15. 16:49
 13/16 anonim ***** válasza:
Én most is az akarok lenni, csak egyszerűen nem bírom megtenni. Lenne valaki a társam benne?
2009. ápr. 15. 23:11
 14/16 anonim ***** válasza:

23:11

Atgondoltad mit irtal?

szeintem latogass meg egy pszihologust o biztosan tud segiteni.

Nem akarok okoskodni,de gondold at a dolgokat meg 1 szer.

Es ha idegesitettelek akkor bocsi

2009. ápr. 15. 23:49
 15/16 anonim ***** válasza:
Én most nagyon szeretnék végre már nem létezni, mert jelen pillanatban is az idegösszeomlás határán állok, de ennek ellenére nem fogom még egyszer megtenni. Legfeljebb heverek majd újra a pszichiátrián egy darabig, ahol majd teletömnek gyógyszerekkel, amiktől még hülyébb leszek, de addig legalább kívülmaradok a megoldhatatlan élethelyzeteimen.
2009. ápr. 16. 15:02
 16/16 anonim válasza:

jelenleg úgy érzem, az lenne a legjobb, ha nem élnék...

sokat enyhítenék magamon, de nem, nem teszem meg. már csak azért sem, hagy szenvedjek én is, ne csak az aki ellen hibát vétettem:( szeretem őt nagyon, sose fog megbocsájtani... jelenleg nem érzem fontosnak az életet, de ha meg kéne tenni, nem merném:/

2010. febr. 28. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!