Mit tehetek ez ellen?

Figyelt kérdés

Mit tehetek ez ellen?

sziasztok!

Sajnos eléggé félős lány vagyok...ha van valami konfliktusom valakivel, nem merek visszaszólni, mert eléggé nehezen bírom azt, ha valakivel rosszba vagyok. és ezs sajnos belülről úgy érzem, hogy emészt.most ősszel fogok gimibe menni, és ott úgy gondolom jóval több ilyen helyzetben lesz részem.ezt az érzést, hogy tudnám legalább enyhíteni... és hogy szerezzek magamnak önbizalmat? lelkileg teljesen meg vagyok törve ... suliban nem merek visszaszólni inkább csak mosolygok.szóval a kérdésem, az hogy mivel szerezzek önbizalmat? és hogy viseljem el a konfliktusokat? emellett nehezen ismerkedem ..., :/kérlek szépen segítsetek :S 16/l

2011. aug. 17. 01:23
 1/7 anonim ***** válasza:

szia!

Próbáld meg elhinni hogy ugyanolyan értékes vagy mint bárki más. Akit nem szeretsz azzal nem kell jópozifni, szimplán ne foglalkozz vele. Akit meg szeretsz, meg szimpi, azzal legyél rendes, meg kedves, ne hagyd magad kihasználni senki által. Öltözködj úgy hogy jól érezd magad a ruháidban, ez is sok önbizalmat tud adni. Ne akarj megfelelni mindenkinek. Tojd le azt akinek nem vagy jó úgy ahogy vagy. Nem lehet sajnos egyébként minden konfliktust elkerülni, meg nem is kell mindig elmenekülni azok elől, meg lehet azokat oldani szépen is, nem veszekedve. Ha most mész gimibe az pont jó alkalom hogy az új osztályban új barátaid legyenek, és majd jól érezd velük magad a suliban. Legyél nyitott! :) Egy idő után majd lesz önbizalmad, ebben a barátok is tudnak segíteni, és fokozatosan egyre könnyebben is ismerkedsz majd. Ne félj! :) Biztos majd lesz egy-két bunkó is az osztályban, ők azok akikkel ne foglalkozz ;)! Hajrá!

2011. aug. 17. 01:45
 2/7 anonim ***** válasza:

Ja, 16/L , most megyek 10.be, és kicsit én is hasonló voltam mint Te egy éve :P.

Első kommentelő vtam.

2011. aug. 17. 01:45
 3/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a válaszod :)
2011. aug. 17. 02:50
 4/7 anonim válasza:
A bnőm is ilyen, de ott vagyok neki én, pár ribancot el is vertem, mert be-be szólogattak szegénykémnek... Nem árt, ha van egy erős jellemű bnőd is, ha már neked nem sikerül megváltozni.... ;D 20/L
2011. aug. 17. 09:44
 5/7 A kérdező kommentje:
köszi a válaszod :)
2011. aug. 17. 18:02
 6/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy én nem tudom utálni az embereket.. ha valakit szeretek azt nagyon. persze ha barátoknak beszólnak azt soha nem hagynám szó nélkül :)
2011. aug. 17. 18:03
 7/7 anonim ***** válasza:

nagyon szívesen.

szurkolok :)

első vtam

2011. aug. 17. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!