Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit gondoltok a SZIMONETTA...

Mit gondoltok a SZIMONETTA keresztnévrol, és milyen ember jut errol eszetekbe?

Figyelt kérdés

Várom a válaszokat, kíváncsi vagyok, tudja-e valaki elemezni és ki jut róla eszetekbe,becenevek stb...?

Azért is mert én is Szimonetta vagyok :) Koszi!

2011. aug. 16. 21:31
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

nekem olyan is is név nem anyira tecik

becenév : Szimi Sziszi Szimo Netta Szimon Szimonett stb

nekem a szimonetta névröl .. olyan miley ciarusos beütés jutt eszembe

2011. aug. 19. 19:19
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát azt miley-t ne emlegesd mert útálooom nagyoon azt a csajt!!! és engem is így szoknak becézni amiket leírtál, koszi a válszt! :)
2011. aug. 19. 19:34
 23/28 anonim ***** válasza:
volt osztálytársam,aki imádta a farkasokat és "rocker" volt :D mindig cigarettának hívtuk XD bocsi.
2011. aug. 22. 21:48
 24/28 anonim ***** válasza:

picit furi név, de különleges. van még sok szép név ezenkívül:)

ez a név amúgyis túl hosszú:D sokféleképpen lehet bezézni mint azt már írták..

de mért nem jó mondjuk az a név hogy Anna, Sára.

jó végülis nem én döntök de ezek nekem tetszenek.

2011. aug. 27. 10:41
 25/28 anonim válasza:
A legjobb baratnom is Szimonetta, en imadom:)
2014. márc. 24. 21:28
 26/28 anonim válasza:

Egy kedves szép lány jut róla eszembe :) Nem egy gyakori név, és szerintem nagyon szép név, a becézése Szimi, Netti tetszenek a legjobban, de a Szimón is különleges.

(Én egy Szimonettát ismerek csak, pont azért mert ritka ez a név, de ő egy nagyon kedves-okos szőke, kék szemű kislány, aki nem mellesleg kitűnő tanuló és egyáltalán nem puccos vagy beképzelt)

2014. dec. 7. 14:29
 27/28 anonim válasza:
Emberek!!! Miért vagytok ilyen negatív véleménnyel erről a névről?? Engem is így hívnak, és szerintem gyönyörű olasz név!
2014. dec. 26. 22:00
 28/28 anonim válasza:
Én is Szimi vagyok. Szerintem egyátalán nem ribis, se cigányos. Barna hajú, fehér börű és zöld szemű vagyok. Csak azért irják mert nem ismernek Szimonettákat.
2017. okt. 22. 07:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!