Mit gondoltok a SZIMONETTA keresztnévrol, és milyen ember jut errol eszetekbe?
Figyelt kérdés
Várom a válaszokat, kíváncsi vagyok, tudja-e valaki elemezni és ki jut róla eszetekbe,becenevek stb...?
Azért is mert én is Szimonetta vagyok :) Koszi!
2011. aug. 16. 21:31
11/28 A kérdező kommentje:
Hooogy Simpson, Samsung pff úr isttnnn mik vannak :D de jót senki sem ír, de sebaj :D :D amúgy meg barna vagyok nem is szoke, és sztem pipiske sem, bár sztem sokan elsore annak hisznek, és flegmának, de remélem ez csak az elso benyomás :) :)
2011. aug. 17. 19:33
12/28 anonim válasza:
Nekem a Szimonettáról egy cigány, fekete hajú rib@nc jut eszembe :S
13/28 A kérdező kommentje:
Se cigány, se fekete hajú és se ribanc, nem vagyok!!!
2011. aug. 17. 20:46
15/28 A kérdező kommentje:
???
2011. aug. 18. 10:22
16/28 anonim válasza:
Most nem kifejezetten rád értve,de nekem egy buta,nagyképű,egoista csaj jut eszembe, am volt egy ismerősöm és ő rettenetesen kövér is volt mellé szal. nemsok jó ://
17/28 A kérdező kommentje:
hát látom senkitol nem kapotm azt hogy "szép név", de hát mindegy, ettol fuggetlen még mondják nekem :) és nem vagyok se nagyképu se flegma és még ráadásul kovéér sem, még csak az kéneee, hamarabb lennék akkor inkább ongyilkos :D
2011. aug. 19. 11:56
18/28 anonim válasza:
Kedves Kérdező. Nekem a neved nagyon tetszik. Hát hogy mi jut róla eszembe? eGy szép virág, ami éppen most nyílik, vagy egy visszahúzódóbb lány, akinek selymes kezei vannak. Kérlek ne nevess ki, de én ezt gondolom. Amúgy a neved a simon olasz név kicsinyített képzős párja.:D, szal már ezért is tetszik, mert az olasz a kedvenc nyelvem:D
19/28 A kérdező kommentje:
jéééé háát most ennek nagyon orulok, koszonoom szépen végreee egy szép válazs is :) Koszii, és nekem is az olasz a kedvencem, minden ami ott és onnan van ;)
2011. aug. 19. 12:04
20/28 anonim válasza:
Nekem van egy ilyen ismerősöm. Kicsit nekem olyan idióta mint a Loretta, Leonetta, Patronella, Szibilla, stb.
bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!