Miért kívánom azt, hogy bárcsak ne értsek a számítástechnikához?
Nem, nem azzal van a bajom, hogy antiszociális vagyok meg lenéznek. Sok barátom van, van barátnőm is, nem wowozok, fő hobbim a gitározás, de mégis, az, hogy értek a számítógépekhez, az áldás is meg átok.
Áldás, mivel programozni is megtanultam alapszinten, így az egyetem informatikus szakán nem leszek hátrányban (persze, ott a matek a gyilkos, na), valamint tényleg csomó dolgot meg tudok javítani.
Átok, mivel otthon állandóan engem kérnek meg mindenre, hogy "NEM MŰKÖDIK A GÉP, CSINÁLD MEG!". Na jó, megértem, anyám dolgozik, mellette gondozza a kertet és boltba jár, apám is dolgozik meg megjavít valamit, ha elromlik. Én pedig füvet nyírok, segítek anyám munkájában és én is elszoktam menni a boltba kenyérért. Nővérem pedig nem csinál semmit.
Oké, nem jogos, hogy ezzel bajom van. Az már idegesítő, mikor valamit nem tudok, erre ócsárolóan mondja apám, hogy "DE HISZ TE EHHEZ ÉRETSZ, EZT FOGOD TANULNI, EZ LESZ A MUNKÁD, NEKED ÉRTENED KELL EHHEZ!". Mikor valamiért elszállt a hálókártya azon a gépen (vagyis nem szállt el, csak nem akarja a windows telepíteni az illesztőprogramot, nem ismeri fel, mikor EDDIG MÉG MŰKÖDÖTT), akkor honnan tudjam mit kéne csinálni? Őt se fikáztam, mikor elcseszett egy szekrényajtót, hogy "De hisz te asztalos vagy, neked ehhez értened kell".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!