Melyiket válasszam? Melyika jobb?
Figyelt kérdés
Eddig úgy volt hogy orvosira megyek és jó tanuló is vagyok de most elkezdett érdekelni a turizmus...Világot akarok látni, óceánjárón dolgozni, amíg fiatal vagyok és talán az orvosi szakma túl komoly nekem...anyukám nem nagyon örül ennek úgy érzem rám akarja erőszakolni az orvosit. nem tudom hogy mi legyen...2011. aug. 15. 14:34
1/2 anonim válasza:
Azt válaszd, amelyiket valóban csinálni akarod, különben egy életen át anyádat fogod hibáztatni a rossz döntésért.
2/2 Lin71 válasza:
Azt válaszd, amelyiket TE szeretnéd.
Nem anyukád életét kell élned, hanem a sajátodét.
Lehet, hogy bánná, és szomorú lenne, mert neki talán nem volt ilyen lehetősége, de ez a TE életed, és nem az övé.
Én is hasonló szituba keveredtem anyámmal, csak engem az anglisztika érdekelt a jog helyett.
És nem bántam meg a döntést, és nem is fogom, és örülök, hogy így döntöttem, még akkor is, ha emiatt összevesztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!