Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Pókiszonyom van nagyon súlyos!?

Xyu kérdése:

Pókiszonyom van nagyon súlyos!?

Figyelt kérdés
Szóval körülbelül 2 éve kezdődött az egész pókiszony dolog és egyre rosszabb régen csak nem mertem megfogni.De most már ha például(megtörtént eset) leereszkedett egy nagy pók a csillárról és az ágyon feküdtem és észrevettem hogy jön lefele és leakartam csapni ami sikerült miután az ágyon volt és miután tuti meghalt nem mertem elaludni körülbelül 2 óránát mert féltem hogy van több is.Ja és ha csak meglátok 1 pókot ami véletlenül a kezemre került valahogyan egyszerűen a szívem megáll annyira megijedek pedig tudok hogy simán megölöm de félek tőle hogyan tudok legyőzni?
2011. aug. 13. 21:47
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is pókiszonyom van, sajnos, nagyon súlyos, rendesen kihatással van az életemre is. Elvileg lehetséges 6-8 órás terápiával megszabadulni a fóbiától, de engem még arra sem visz rá a lélek, de ha te ügyesebb vagy, mint én, menj el terápiára. Én még beszélni sem tudok róla... :( Most, hogy az első mondatban benne volt a szó, úgy kellett erőt venni magamon, hogy leírjam... Jajj, nagyon rossz. Kicsi korom óta megvan az iszony, de néhány éve olyan trauma ért ezzel kapcsolatban, hogy kb. egy-két percre nem is emlékszem a történtekről.
2011. aug. 14. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!