Szerintetek innét van visszaút, ez már súlyos? Többi lent
Figyelt kérdés
Az utóbbi 1-2 évbe olyan srácokkal jöttem össze akik nem is igazán teccetek csak kedveltek én meg csak úgy jártam velük, de szinte mindennap bőgtem, mer nem éreztem magam boldognak. És mostanában egyre rosszabb: akárhol vagyok csak egy rakás szarnak érzem magam. Nem tudok önmagam lenni, csak ha iszok, de tnap is ittam egy házibuliba és felváltva smároltam a srácokkal és táncoltam, mások állítottak le. És ez miatt ma reggel is bőgtem. És ha haza jövök nem érzem, h itthon lennék folyton máshol akarok lenni, mer azt hiszem, h ott jobb lenne. Pár hónapja nagyon magam alatt voltam és elkezdtem felvágni az ereimet, de aztán elgondolkoztam és abbahagytam. Hánytattam magam, volt olyan, h megrágtam a kaját és kiköpködtem, napokig nem ettem .. féltem h hízni fogok . Úgy érzem, h teljesen elvesztem, mintha a boldogság nem létezne.2010. aug. 29. 02:09
1/1 anonim válasza:
önmagadat gátolod meg a boldogságban. remélem érted, mire gondolok. szóval a te saját gondolataid okozzák ezt az érzést, ha megpróbálnád őket átformálni, akkor jobb lenne. ja és szerintem csak olyan dolgokat csinálj, amiket akarsz és jól érzed magad tőlük, vagy egyáltalán ne csinálj semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!