Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan vegyem rá magam a...

Hogyan vegyem rá magam a tanulásra?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem tudok tanulni. Hazamegyek, eszek aztán számítógép sokáig, vagy csak úgy ülök és gondolkozok, tv-t nézek vagy akármi, csak nem tudom magam rávenni a tanulásra. Aztán utána 10-kot kell megírnom a házidogát, emiatt kevesebbet alszok. Akkor másnap meg fáradt vagok fáj a fejem, megint nem tanulok. Egyáltalán nem bírom magam rávenni, pedgie gyébként elég kitartó vagyok! Ez már általános felső (kb 7., 8. ) óta így van. Ennek ellenére ott is kitűnő voltam. Most harmadikos vagyok jó gimnáziumban. Négyes volt az átlagom félévkor, de ez itt nem elég... Már tettem magamnak egy olyan engedményt, hogy ami nem értettségi tárgy abból megengedett a lustulás (fizika, második nyelv, rajz, stb). De sajna így sem megy... Pedig muszáj lenne gyorsan valamit mert már szorít az idő... Az a baj, hogy ami érdekel (egy vers vagy ilyesmi) azt nem is akarom megtanulni, de elolvasom párszor és mág tudom is. De ami nem érdekel, azt egyszerűen nem értem (pl a törit, pedig az nem egy megértenivaló dolog, csak nem érdekel :( )...
2009. ápr. 12. 20:23
1 2
 11/17 anonim válasza:
100%
Na hogy megy a tanulás meg van a válasz?
2017. okt. 14. 16:27
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy ez 2009-es, de én is ugyanígy voltam a tanulással és most meg túl vagyok az írásbeli érettségin is és egész jók is lettek
2018. jún. 9. 18:43
 13/17 anonim válasza:
Sziasztok, valaki kűzd hasonló problémával 2022-ben?
2022. márc. 31. 23:52
 14/17 anonim válasza:
én!
2022. aug. 5. 15:34
 15/17 anonim válasza:
Meg én!
2022. szept. 2. 18:32
 16/17 Jasmine Cranelee válasza:
én is ://
2022. okt. 11. 19:31
 17/17 anonim válasza:
Jelen! :c
2023. jan. 23. 19:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!