Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Megtaláltad már a legjobb...

Megtaláltad már a legjobb barátodat?

Figyelt kérdés
Olyan legjobb barátot, akivel mindig szívesen vagy, akinek tényleg bármit elmondhatsz, akivel örökre barátok maradtok? Kort és nemet is lécci! Köszi :)
2011. aug. 11. 19:41
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! ami engem illet, 2 éve vagyunk legjobb barátnők a barátnőmmel, de ennyi idő elég volt hogy gyakran teljesen egymás agyára menjünk. Bár sok mindent elmondok neki, de teljesen mások vagyunk, bár ez még mindig nem volt annyira ellenemre, minthogy mostanában teljesen elkezdett utánozni engem, ami nagyon idegesít...Ennek ellenére egy jólelkű kedves lány, de őszintén szólva, mindketten tudjuk, hogyha találunk valakit, akivel tényleg összeillünk, akkor el fogunk távolodni egymástól...
2011. aug. 12. 21:44
 12/20 anonim ***** válasza:
Már volt amolyan "mindentmegbeszélős" legjobb barátnőm, de lezártam (otthagytam egy szó nélkül) a kapcsolatot, mert rájöttem hogy ez nem az én asztalom. Nem vagyok kíváncsi folyton egyvalaki bajaira, és ne tőlem várja senki a megoldást. 20N
2011. aug. 13. 21:13
 13/20 anonim válasza:

Legjobb barátnőm nekem sincs, van egy ötös társaságunk, imádjuk egymást.

Egy kapcsolatomból kialakult egy igazi fiú-lány barátság, hetente találkoztunk, szerettük egymást nagyon, de feltehetőleg az új kapcsolata miatt ez megszűnt, egy ideje nem keres, én pedig nem érzem úgy, hogy lépnem kéne, ha nem vagyok már fontos, igyekszem elfogadni,még ha a szívem szakad is meg : ) egyébként én ezt a barátságot többre értékeltem egy olyan igazi barátnős barátságnál, nem tudom miért. dee imádom a barátnőimet : D

2011. aug. 14. 20:36
 14/20 anonim válasza:
igen. ovodás korom óta a legjobb barátnőm. szeptemberben lesz 10 éve:)
2011. aug. 16. 22:09
 15/20 anonim ***** válasza:
Nekem nincsenek legjobb barátaim, mert azokban mindben csalódtam. És nehogy azt hidjétek, hogy 2-3 éves barátságok... Mondjuk úgy, hogy vannak emberek akiben megbízok(2-3), de nem traktálom őket nagyobb problémákkal. A legjobb barátból úgy érzem kinőttem, meghát nálam ez a szó eléggé balszerencsés, és egy pár éve nem is használom. Meg ha megnézzük, a legjobb barátot is személyes okaink, problémáink elpanaszolása miatt szeretnénk. Szerintem mindenkiben megvan ez az öncélúsá, vagy hogyis mondjam xD... Meg hát az ilyen dolgok nem is jönnek össze, ha többen vannak egy bandában. Szerintem jobb ha több felebarátod van, abból egy kettő akire egy szinten számítasz, a problémákat pedig ha lehet akkor inkább magad old meg, és ne nagyon zargass mást. Mondjuk én így vagyok mások iránt, de mondjuk 3-4 embernek én vagyok a legjobb barátnője, szóóval, éngemet nyugodtan használhatnak lelkizésre, és számíthatnak rám :D 16/l
2011. aug. 17. 03:54
 16/20 anonim ***** válasza:
Én megtaláltam, aztán el is veszítettem, 5-6 év után :S Szóval nem is volt ezek szerint "legjobb", bár én nagyon szerettem volna hinni hogy azok vagyunk egymásnak. Most gyakorlatilag egy igaz barátom sincs, nemhogy legjobb.
2011. aug. 17. 15:52
 17/20 anonim ***** válasza:

IGEN ! Elsőben ismerkedtünk meg.. akkor nagyon rosszban voltunk, állandóan veszekedtünk. Én elmentem a suliból.. és azután nagyon ritkán találkoztunk.

És most ő 15, én 14.. :) És nagyon "szeretjük" egymást :) Forever BFF ♥ És nem vagyok féltékenyek egymásra, mindkettőnknek vannak más barátai is.. de akkor is ! Megbeszéltük, hogy együtt fogunk lakni, ha nagyok leszünk :) Megminden.

14/L

"Kisebb-nagyobb veszekedések, órákig tartó nevetések, ici-pici beszédszünetek, együtt töltött éjszakák és nyári szünetek.. történhet bármi: tejben-vajban, trében-bajban, mert megfogattuk hogy örökké."

2011. aug. 17. 22:00
 18/20 anonim ***** válasza:
*nem vagyunk
2011. aug. 17. 22:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Igen.

15/L

2011. aug. 21. 21:12
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem.

14/L

2014. ápr. 14. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!