Szeretethiányból megcsókolunk valakit?
Figyelt kérdés
Lány vagyok és nemrég az egyik legjobb barátom (fiú) megcsókolt. Nagyon magam alatt voltam és meg akart vígasztalni, ölelgetett és túlzásba estünk egy kicsit. Mikor megkérdeztem, hogy mi késztette, akkor azt válaszolta, hogy szeretethiánya volt. Én barátságnál nem akarok többet és ő se. Vajon tényleg szeretethiányból tette?2011. aug. 8. 23:39
2/3 anonim válasza:
princess:
szerintem megesik...legjobb barátom (Ati) mikor szakított a bnőjével akkor engem is megcsókolt, mert "szüksége volt rám" de nem azért,mert engem akart....csak hézagpótlás. Szal szerintem csak ezért...
3/3 anonim válasza:
ha mindketten "okosak" vagytok, akkor nem is lesz több:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!