Kire hasonlítok? (képek)
Annyit segítek h nem Selena Gomez hanem egy szappanopera színésznő.Kitalálod? :)
uccsó előtti vagyok.de azt magyarázd már el hogy mér nem gondolod magad szépnek,vagy mi a baj az arcoddal?nincsen barátod kikosaraztak?ha nem ez akkor nem értem,ha igen akkor meg tedd magad túl rajta.és amúgy is a csúnya az túl erő kifejezés.csúnya lány nincs.max kicsit kevésbé szép szép. :)
tehát akkor megkérdezem megint miért gondolod ezt magadról?
közel jártam az előbb valamihez?kiváncsivá tettél.
16/F
Hálás vagyok hogy a gyerekkoromban nem volt fényképező(digitális),sem kamerás telefon.Az udvaron játszottunk egész nap. :)
A gyerekem már laptoppal az ölében fog születni és a webcamerával fog fényképeket csinálni magáról ?
Mért fotózza mindenki állandóan magát ? :D
tegnap 18:27 vagyok
Hát persze, hogy emlékszem, ő volt az egyik legidegesítőbb karakter a sorozatban, úgyhogy nehezen lehet elfelejteni:D
kérdező:
azért nem minden hülyeség amit mondott.et pl. nem:
2csak annyi hogy sztem jbb lesz ha vigyázol, sokan nézik ezt az oldalt, és sokan elég betegek közöttük"
a többi az f@szság,de ez nem.
és elismerem,hogy én is eltudnám képzelni veled,mert nálad szebb lányt nemigen láttam(és mielőtt azt gondolnád hogy mostbe akarok próbálkozni,azt kihangsúlyozom,hogy nem vagyok híve az internetes ismerkedésnek,de úgy látom hogy önbizalom hiányod van,és nincs mire hogy az legyen,mert nagyon szép vagy)de tudd,hogyha utcán megláttalak volna(bár még megláthatlak :) ),akkor tuti hogy odamennék hozzád.és ha ismernélek...... hjaj...
de mind1.hogy a kérdésedre válaszoljak,az a nő akit belinkeltél?az én enyhén szólva se mondanám szépnek,de te ne képzeld be magadnak hogy csúnya az arcod.mert nem az.de lehet hogy csak én gondolom,vagy látom így,de azt amit mondtam,azt úgy is gondolom.bocsi hogy hosszú lett,és hogy nem a témához kapcsolódóan írtam,de gondoltam örűlni ,egy ilyesféle bóknak(mert annak is szántam)lehet kicsit összefüggéstelen,de gyorsan írtam.de arra kíváncsi lennék,hogy miért gondolod,hogy csúnya az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!