Kire hasonlítok? (képek)
Annyit segítek h nem Selena Gomez hanem egy szappanopera színésznő.Kitalálod? :)
Figyi, a képen tényleg szebb vagy mint a színésznő
DE
Ezt úgy lehetne eldönteni, ha szereznél róla smink nélküli képet, és a tiéden sem húzod ki a szemed, nem kensz magadra fél kiló alapozót, mert ha mindenki ezt tenné, akkor az emberek csak a szemet, meg a hajat különböztetnék meg mindenkin.
Jé ő vörös hajú zöld szemű, jé és ő is. Jé akk ők ikrek, mert az arcvonásaik is ugyanolyanok, met egy kiló alapozó van rajtuk.
mér nincs szép arcod?az 1-2 képed nagyon nem tecik.bocsi.a tőbbin szép vagy szerintem nagyon is.mondjuk úgy hogy tetszel nekem.am többnek is nézel ki.:D:D
16/F
Hidd el nekem hogy egyáltalán nem csúnya az arcod. Nagyon szép vagy smink nélkül is. Sokan szeretnének ilyen szépnek lenni mint amilyen te vagy.;) Jó kis csajszi vagy, kellemes a kisugárzásod az meg hogy smink nélkül vagy ilyen dögös még szebbé tesz.:) Azzal a kis plüssmacival meg nem kéne elrontani a képet.;):)
a tegnapi 22:43-as válaszoló voltam
ma 13:25-vagyok.
hogy érted hogy nem vesznek komolyan.nem adnak ki alkoholt,vagy cigit?vagy a barátaid?vagy mire gondolsz?
és még minidg szépnek tartalak.
nem,nem úgy értem h nem adnak cigit,nem is kell,máshogy értem,nem tudom elmagyarázni
Utolsó,végre valaki emlékszik Tatira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!