30 éves korára már kb látszik, ki mit ér el az életben, vagy történhetnek még váratlan fordulatok?
Én 27 vagyok és ugyanezeket elmondhatom magamról.:)
Ne másokhoz hasonlítds magad, lehet nekik mindenük megvn, de belül nagyon szenvednek, csk nem mutatják...
A lényeg az, mi az amit eddig elértél, magadnak fel tudsz mutatni, mennyire vagy képes felfedezni hibáidat és fejlődni.
A váratlan fordulatok meg csak Tőled függnek.
gyönyörű példa édesapám élete.
40 éves, de az elmúlt 10 éve volt a leg kalandosabb. anyutól elvált, kb 5-6 helyen lakott mindenhol mással foglalkozott, és egy boldog ember. itthagyott minket, de nem haragszok rá, mert sokat látjuk.
Bőven történhetnek! Édesanyám 37 évesen talált rá a férjére, akinek 39évesen megszülte a már 10 éves húgomat, és volt iszonyú meglepő, és boldog 6 éve, és a hugi miatt ezek is azok, csak azóta kiderült, hogy "Ő" mégse az igazi(már vállnak-megcsalta a férje)...
Szerintem elég fordulatos eddig is-
Szintén édesanyám példája, hogy 46 évesen nekilátott a főiskolának, és most diplomázik (ezt is "túlkorosan" érte el)
Ami kimaradt, 35 évesen sikerült neki egy jó vállalkozást befuttatni, amiből épített egy 164m2-es házat jó környéken (előtte panelba laktunk)
Remélem megnyugtat, hogy még nem maradtál le semmiről, és látod, hogy mindazokhoz azért némi keserűség, és sok küzdelem várhat rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!