Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Belefáradt még valaki az...

Belefáradt még valaki az egész életbe?

Figyelt kérdés

Nem vagyok fiatal tini.-ezt csak a rend kedvéért irom le!

Én ugyérzem egy ideje belefáradtam az egéz életbe.

Szó szerint lelki és ezáltal már sürün fizikiai fáradságot is érzek.

A szó szoros értelmében nem tud "lázba" hozni semmi.

Csak ne gyertek azal,hogy próbáld ezt meg azt?Ezek kipróbált közhelyek.

Az érdekel,hogy más is érez igy?

2011. aug. 6. 15:02
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

14.20

Ha azt pénzt arra, hogy kimenjek külföldre és ott kezdjek egy új lehetőleg normális megélhetőséggel rendelkező életet, biztosítasz nekem lakást és elintézel ezt azt, hogy egy életre ott is maradjak(mert ha egyszer kimegyek biztos,hogy nem jövök ide vissza még egyszer! szép lenne az ország, csak elb@đzták!és semmit nem tesznek azért,hogy jobb legyen!)Akkor igen, szívesen kimegyek!;)

Gondolj ránk mikor majd te is nehezen fogsz munkát találni vagy amikor megkapod az éhbért és fizetheted a számlákat..;)

Egyébként ugyanígy vagyok ezzel is.

Nem tudom mi értelme az életnek. Ugyanaz a séma megy mindig, igen azt mondják adj értelmet az életednek.

És mi van akkor, ha eltekintünk azoktól amiknek értelmet adtunk? Ugyanolyan értelmetlen lesz minden.

Már én sem találom semmiben a lelkesedésem, minden ugyanolyan. Próbálok azért másképp hozzáállni a dolgokhoz.eddig kevesebb sikerrel.

20L

2011. aug. 9. 17:52
 12/15 anonim ***** válasza:
adsz*
2011. aug. 9. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem kell hozzá annyi pénz, nekem se volt sok pénzem, amikor kimentem Londonba. Érettségi után kerestem állást a neten, találtam egy olyat, amihez szállást is kaptam. Ez évekkel ezelőtt volt, és azóta elég jó körülményeket teremtettem meg magamnak, pedig nem vagyok egy tanult ember, és nem milliókkal a zsebemben jöttem ki.
2011. aug. 9. 21:13
 14/15 kriszesz91 ***** válasza:
Már "sok" ehhez hasonló kommenthez írtam választ. Néha én is érzek így ha hiszi, ha nem... Bár még nem dolgozok, de 1 év múlva én is ebbe a rohadt rabszolgamunkában fogok sínylődni xD Elhiszem, hogy belefáradt a munkába higgye el... nagyon hamar bele lehet... sajnos, már én is érzem ennek a "kegyetlen" "nehéz" életnek a megpróbáltatásait, pedig "csak" 19 éves vagyok. Sajnos a mai világban, rengeteg szabályhoz van kötve az életünk, szabályokhoz, melyek valójában nem is a mi érdekünket szolgálják... szabadok vagyunk, nyaralunk, szórakozni járunk, éljük életünket, stb. de valójában teljes életet "nem" élhetünk, bizonyos szinten megvagyunk kötve. Elhiszem hogy így érez, a munkában, nap mint nap ugyanazokkal az emberekkel találkozik, hazamegy, vacsorát főz, vagy tv-zikm lefekszik, majd reggel úrja kezdődik minden... De csak van jó is ebbe naz életben, ha van ideje, hétvége, csinálja azt, ami "lázba", igen, lázba hozza önt, amit csinálni akar..:) amitől jó kedve lesz, és ami vidámabbá teszi unalmas hétköznapjait... Más tanácsot nem tudok adni, még annyit, hogy A Boldogságunk, mi magunk vagyunk! "Senki sem" teheti önt boldoggá, a bolsogsága forrása ön, saját maga. Jó ha ottvannak a szeretteink, persze. Nézzen körbe, jól figyeljen, és észreveszi a sok szépet, és jót maga körül, bármilyen unalmasnak is tűnik a hétköznapi élet...:) Ha jó a kisugárzása, és jó a kedve, a többi jön magától:D olyan dolgokat vesz észre maga körül,.. olyan "jelentéktelen" dolgokat, amitől boldog lessz! Sok szerencsét!:)
2011. aug. 9. 23:22
 15/15 anonim ***** válasza:
ha van rá lehetőséged igyál meg napi 2 bögre mézes tejet
2011. aug. 10. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!