Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mi a véleményetek a kedves,...

Mi a véleményetek a kedves, barátságos emberekről?

Figyelt kérdés

Próbálok mindenkivel kedves,barátságos lenni,mert egyszerűen én úgy érzem jól magam ha kedves vagyok.Persze én se szeretek mindenkit,van 1-2 ember akit nem kedvellek,de velük is normális vagyok,már csak a hangulat miatt is.Ez szerintetek baj?Nyilván nem csinálom azt,hogy jó pofizok vele,a háta mögött meg elhordom mindennek,de pár ember szerint kétszínű vagyok a viselkedésem miatt,és nem értik,hogy ha egyszer nem kedvelek valakit,akkor miért vagyok vele kedves,normális.

Szerintetek igazuk van?Tényleg kétszínű lennék emiatt?

2011. aug. 6. 14:55
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

:)

Látom,nem értetted meg teljesen a kérdésemet.Vannak olyan emberek,akiket nem kedvellek,ez igaz.Az ő társaságukat nem is keresem,de ha muszájból összehoz a sors,vagy úgy alakul,akkor persze beszélgetek velük,és normális vagyok,úgy mint pl. egy idegennel,de nem nyájaskodok,nem vagyok negédes.

2011. aug. 6. 15:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Semmi bajom velük, ha: 1, nem tolakóak, nem akarnak mániákusan mindenkivel jóban lenni 2, nem nézik le azt akit nem érdekelnek ennyire az emberek, nem foglalkozik velük ennyire, nem akar mindenkivel barátkozni
2011. aug. 7. 15:07
 13/13 kriszesz91 ***** válasza:
47%
Én is ilyen vagyok:) sokkal jobban telnek a hétköznapok:) természetesen volt már, hogy idegen lánynak segítettem odébbvinni, (nem kért segítséget) "napozóágyat" és cserébe egy gyönyörű mosolyt kaptam, ettől olyan jókedvem lett, hogy ugrottam egy fejest a jéghideg vízbe:D bár mindíg szükség lenne ilyen segítségre,:) jó érzéssel tölti el az embert, hogy segíthetett, és ha jókedvű vagy, szép a kisugárzásod, boldog vagy, azt az emberek észreveszik, és megváltozik minden:D hajrá HAVER:D 19f
2011. aug. 10. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!