Mi a véleményetek a kedves, barátságos emberekről?
Próbálok mindenkivel kedves,barátságos lenni,mert egyszerűen én úgy érzem jól magam ha kedves vagyok.Persze én se szeretek mindenkit,van 1-2 ember akit nem kedvellek,de velük is normális vagyok,már csak a hangulat miatt is.Ez szerintetek baj?Nyilván nem csinálom azt,hogy jó pofizok vele,a háta mögött meg elhordom mindennek,de pár ember szerint kétszínű vagyok a viselkedésem miatt,és nem értik,hogy ha egyszer nem kedvelek valakit,akkor miért vagyok vele kedves,normális.
Szerintetek igazuk van?Tényleg kétszínű lennék emiatt?
:)
Látom,nem értetted meg teljesen a kérdésemet.Vannak olyan emberek,akiket nem kedvellek,ez igaz.Az ő társaságukat nem is keresem,de ha muszájból összehoz a sors,vagy úgy alakul,akkor persze beszélgetek velük,és normális vagyok,úgy mint pl. egy idegennel,de nem nyájaskodok,nem vagyok negédes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!