Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetséges igazi barátságot...

Lehetséges igazi barátságot kötni?

Figyelt kérdés

Nagyon vágyom valakire akivel őszintén kölcsönösen el lehet beszélgetni bármiről.De nem is találok és nem is igen tudom hol keressek!Lehet velem van a baj? Kisgyermekem van a szabadidő eltöltésének lehetősége elég behatárolt...Valami ötlet!

Köszi dittee

2009. ápr. 9. 21:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy lehet, pl játszótéren a többi anyuka biztos ott van akkor ott van a sok közösségi portál régi ismerősökre rákeresni vagy olyan helyeken ahol gyerekek és szüleik vannak, játszóházak, bevásárlóközpontokba a gyerekmegörző stb :)
2009. ápr. 9. 21:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez faluhelyen nem lehetséges sajnos...
2009. ápr. 9. 21:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nehéz dolog. Én eddig 3x hittem, hogy találtam egy ilyet, de mindig csalódtam(24/l).Az első "legjobb barátnőm" lenyúlta a szerelmem (10éves koromtól 15 éves koromig volt a barátnőm). A következő meg útált, mert egy péntek este valami "hatalmas hülyeséget csinált" (mai napig nem derült ki mit (7éve volt) és szombat délelőtt, mikor mővéremék ballagtak nem mentem el hozzá megbeszélni ezt, hanem elmenetem a ballagásra, és soha többet nem állt velem szóba. Az utolsó 9éve "az" de egy éve kiment külföldre, és teljesen megváltozott, beképzelt, és úgy "harap" mindenért, minden mondatnál védekezik, és támad, és....

Szóval nehéz.

Ha szeretnéd (nekem is elkéne) e-mailezhetünk sűrűn.

24vagyok, egészségügybe dolgozom, férjemmel most igyekszünk teherbe esni:-)

Szóval, ha gondolod...

2009. ápr. 10. 11:08
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
van:)..nekem van,mindeent megbeszelunk es meg nem dofott hatba soha:).Kb 2-3 eve egyezunk ilyen jol,o 19 es en 18 vagyok
2009. ápr. 11. 16:36
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet, csak meg kell találni. Nekem is van egy 7 hónapos fiam, és az "igazinak" hitt barátnőm sajnos még nem volt kíváncsi rá. :(

Ha gondolod írj privit, szívesen beszélgetnék én is, mert sajnos elszakadoztak tőlem is a "barátaim". Merrefele laksz?

2009. ápr. 11. 23:52
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehetséges, de nem könnyű... nekem egy igazi barátnőm volt, 11,5 évig tartott.

Nagyon rossz nélküle, a mostani barátnőimmel a kapcsolatomat össze se lehet hasonlítani azzal, hogy vele milyen volt. :S

Szerintem az barátságok váratlanul jönnek, olyan helyzetben és olyan emberrel, akiről nem gondoltad volna :) nekem legalábbis ez az eddigi tapasztalatom. 18/L

2009. ápr. 12. 10:54
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Puszi

Régen nekem is volt anno ez tény de az életekkel ezelőtt volt sajnos:((

2009. ápr. 13. 10:31
 8/8 A kérdező kommentje:
Most már tudom hogy nem lehet...:(((
2009. ápr. 20. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!