Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék jobb barátságot...

Hogyan tudnék jobb barátságot kötni a fiú osztálytársaimmal? :D JÓLENNE HA TUDNÁTOK SEGÍTENI!

Figyelt kérdés

az a helyzet h 5.-be jöttem az osztályomba..

most 8.-os vagyok...

igazából mindenkivel "jóba" lettem.., de az osztályom több csoportra bomlik. . :S

a lányok sohase beszélnek a fiukkal meg semmi a fiúk se kezdenek el beszélgetni.. vagy csak ritkán..

és olyan is van h 2 lány "csoport" nem beszél több napig a másikkal

de én azt szeretném ha a fiukkal is jóba lennék..

szóval hogy ne nézzen rám hülyén ha megkérdezném (csak barátilag) hogy -milyen volt a szünet...? hol voltatok nyaralni..? ilyen szipmla kérédesek..

egyszerűen utálom h az osztályom nem egy osszetartó csoport.. istenem ez még csak általános iskola!!!

olyan van h mentünkm haza és 2 fiu osztálytársam csak ugy KÖSZÖNÉS NÉLKÜL elment mellettünk... ROHADT SZARUL ESETT! :(((

de azért egy-kettővel jóba vagyok! :))

kérlek segítsetek, hogy hogy tudnék barátságot kialakítani a fiukkal is!!

de még az sincs h bűn ronda vagyok és gááz v. ciki lenne köszönni!!

normálisan nézek ki.. jól öltözök.. és kedves vagyok mindenkivel!

köszönöm ha válaszoltok!!! :D

2010. aug. 31. 00:47
 1/7 anonim válasza:
77%
Hali! Ismerős érzés... Én idén kerültem ki nyolcadikból... A mi osztályunk rendkívül sokszínű osztály volt (így ahogy mondom). Csak nyolcadik végére kezdtünk el beszélgetni a lányokkal. Valószínűleg az osztálytársaid nem eléggé érettek a kommunikációra. De egyáltalán érdekli őket valami, vagy "selejt banda"? mert ha az, akkor minden hiába... Majd kialakul...hidd el.... Nekem is rossz volt... Szerettem volna barátnőt....semmi komolyat...csak barátnőt... És amikor lehetőségem volt rá elszúrtam... A fiúk ebben a korban próbálják kerülni a cikis helyzeteket, vagy minden helyzetet, ami cikis véget érhet, vagy ami miatt embertársaik megszólhassák őket. Am ha barátra vársz, én ittvagyok ;-)
2010. aug. 31. 01:07
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem ha eddig nem alakult ki haverság a fiúk többségével, akkor kár erőltetni. tudod a kapcsolatok maguktól alakulnak ki, mert az ember egy hullámhosszra kerül a másikkal. ha ez nincs meg, onnantól az egész csak erőlködés lesz, és még a végén ezzel az erőlködéssel teszed nevetségessé magad. töltsd az idődet azokkal, akikkel tényleg jól kijössz, a többivel meg ne foglalkozz. nem kell mindenkinek mindenkivel jóban lennie osztályon belül sem. 30 teljesen különböző embert zárnak össze, képtelenség, hogy mindenki jó viszonyt alakítson ki mindenkivel :)
2010. aug. 31. 01:07
 3/7 anonim válasza:
így van.... esetleg csináljatok közös programokat...mármint azzal, aki megérdemli a társaságod... de erőltetni valóban kár...
2010. aug. 31. 01:09
 4/7 anonim ***** válasza:

Erre nem lehet receptet adni. Én a lányokkal nem tudok barátkozni. Van 1-2 kivétel, de a legtöbb csaj kinéz abból a csoportból, ahol épp vagyok. Nekem 2-3 lány barátom van, és egy csomó fiú.

Én igazából azt sem tudom, hogy barátkozom velük. Egyszerűen könnyebb velük szót érteni. Jobban értek az autókhoz, gépekhez, játékokhoz, mint a divathoz és a legújabb pletykákhoz. Nem szeretem kibeszélni az embereket, és megőrzöm a titkokat. Nem húzódom vissza a perverzebb témától, ezt nem úgy kell elképzelni, hogy bármire kapható vagyok, hanem ha beszólnak, akkor nem hallgatok, hanem visszaszólok, ha kell, akkor szexuális témában is. Bár ezt neked még nem ajánlom 8.osként, mert rosszul fog elsülni. Akkoriban csak hozzácsapódtam a normálisabb fiú társasághoz, egy volt az érdeklődési körünk (mobilok, sz.gépek, sz.gépes játékok) és minden ment magától.

Ha te nem vagy ilyen beállítottságú, akkor nem fogsz tudni a fiúkkal barátkozni, csak azokkal, akikkel megegyezik az érdeklődési köröd.

2010. aug. 31. 01:33
 5/7 A kérdező kommentje:

de az a baj hogy igazából nem is tudom h őket mi érdekli mert egyáltalán nem probálunk pici kapcsoltatot se teremteni az osztályon belül....

az igazi baj az h én magam egy normális, kedves, vicces, vidám, tisztelettudó lánynak tartom magam és sokan ezt is mondják rólam... szóval lehet ha ők is jobban és máshogy is ismernének lehet hogy lennének sőt biztos hogy van azonos érdeklődési köreink....

igazából az is lehet h nem barátkozni szeretnék hanem csak normális emberi kapcsolatot teremteni velük...

az is egy nagy baj hogy az osztályban pont elkaptott a pár fiut és pár lányt az a "divatmajom betegség".... szóval hogy 13-14 évesek és isznak, cigiznek bunkók, azt hiszik hogy mindenkinél jobbak, lenéznek másokat..... :SS

köszönöm szépen, hogy válaszoltatok!!!! :D

2010. aug. 31. 20:32
 6/7 A kérdező kommentje:

whaaaa :D csábiitó gondolat :D

:) köszii de vannak rendes barátaim is akikkel nagyon jól kijövök!!

csak hát rosszul esik ha mások az alapján néznek le, hogy nem is tudják hogy milyen vagyok igazából!!! de tudom h nem kéne velük foglalkoznom de végülis 7 napból 5-öt velük vagyok!! :S

2010. aug. 31. 20:40
 7/7 A kérdező kommentje:
ez az 1. nek ment! :P
2010. aug. 31. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!