Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Nagyon bezártnak érzem magam....

Nagyon bezártnak érzem magam. Mondjak fel a munkahelyemen?

Figyelt kérdés
Van két hobbym is, amikkel komolyabban szeretnék foglalkozni. E mellett hamarosan kezdődik a főiskola. De van egy munkahelyem, ahol heti 40 órát vagyok, fizetés kicsi (minimál). De viszont én igy is szeretem, ott vagyok már 3 éve. Az iskolát nem szeretném abbahagyni semmiképp. Ám a hobbyaim is nagyon fontosak számomra, és ha nem csinálhatom őket, akkor elkezdem magam egyre bezártabbnak érezni, míg végül egyre furcsábban viselkedek, és furcsán is érzem magam. Mint egy állandó körforgásban, ahonnan ki szeretnék ugrani... Nem tudom értitek-e ha azt mondom, olyan belső sikolyt érzek, mintha az agyam akarna meghasadni. Amikor viszont van időm foglalkozni a hobbykkal, akkor minden a legnagyobb rendben. Mit tegyek, mondjak fel?
2011. aug. 4. 15:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ha azt akarod hogy a hobbid legyen a munkád, akkor mindenképp azzal foglalkozz, feltéve hogy otthonról fizetik a kiadásaidat vagy van annyi spórólt pénzed ami kitart még a suli végéig a jelenlegi életmódoddal.
2011. aug. 4. 16:17
 12/14 anonim ***** válasza:
Ha csak minimálbért kapsz akkor szerintem mondj fel. Viszont ha úgy érzed hogy nem bírnál megélni anélkül a pénzforrás nélkül akkor ne. Esetleg próbálj meg olyan munkát keresni ami a hobbydhoz kapcsolódik-bár ez nagyon nehéz. Szerintem ha a három dolog közül kell választani akkor a munkádról mondj le! Dolgozni majd ráérsz késpbb is.
2011. aug. 4. 16:19
 13/14 A kérdező kommentje:
Egyik (a fő) hobbym a rajzolás, és komputeres animációval szeretnék a jövőben foglalkozni. De a lényeg inkább, hogy rajzolással kapcsolatos legyen a munkám, ill kreatív (pl web design, reklámkészítés stb). Maga a rajzolás gyakorlása nem költséges egyáltalán, a másik hobbym pedig annyiban költséges, hogy szükségem lenne egy hangszerre :). Ha az meglesz, akkor már csak idő kell-a gyakorláshoz. Pénz nem. Eddig a fizumból "élek", szóval a kenceficéimet, ruháimat, kajámat munkán, fogorvos,.. meg az ilyen apróságaimat magam fedezem. Ha megyek valahova, azt is természetesen. Ezért keveset tudok csak félretenni havonta.
2011. aug. 4. 16:20
 14/14 anonim ***** válasza:
Hasonló helyzetben vagyok lényegében. Én azt választottam, hogy inkább visszafogom a kiadásaimat, meghúzom magam, és nem adom fel az álmaimat. Elmehetnék egy unalmas munkahelyre, és lakhatnék albérletben - de amíg nem tettem meg MINDENT azért,amivel valóban szeretnék foglalkozni, nem teszem, csak alkalmi munkákból van keresetem. Valamit valamiért.
2011. aug. 4. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!