Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Csak én reagálom túl?

Csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Szeptembertől gimibe megyünk a barátnőmmel, X-el.

Eddig semmi problémám.De,az utóbbi időkben X 'nyomoz' osztálytársaink után,ami nem is lenne baj,én is jelölgettem fb-on párat...Csakhogy X,úristen totál benyaliz mindenkinek,így szercsi-puszi,úgy tali..Én nem ilyen vagyok,mikor először találkoztam velük,beszélgettünk,ennyi,másnap nem írtam nekik,hogy ők a mindeneim,láv.Ők(!) ezt csinálják,élőbe meg se kép se hang..Igaz,1 volt valami tali,de szerintem csak 'a közönségnek' akkor is mit levágtak fb-on,készült kép is,ott is wáá... -.-

Nem lényeg,viszont idegesít ez a nyali-fali fb-on.

Túlreagálom,vagy nekem is ezt kéne? O.o

Csak egy L.

2011. aug. 3. 23:22
 1/5 anonim ***** válasza:

de hogy kellene. főleg, ha nem vagy ilyen, akkor minek tennéd? megjátszanád magad? ne.

ők lehet ilyenek. de gondolom gyorsan össze akarnak szedni barátságokat, nehogy egyedül maradjanak a gimiben. (?)

2011. aug. 3. 23:28
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszi a választ! :)

Meglehet,de akkor az gáz! :D

2011. aug. 3. 23:31
 3/5 anonim ***** válasza:
Ők fésztyúkon, én meg itt írok hülyeségeket. Valahol mindenkinek ki kell élnie magát.
2011. aug. 4. 00:18
 4/5 A kérdező kommentje:
öhm,ja..köszi :D
2011. aug. 4. 00:23
 5/5 Bogee123 ***** válasza:

azért csinálják, hogy rengeteg érdekbarátnőjük legyen. és szivecskéznek, meg :$ jeleznek meg ilyenek, ezzel azt fejezik ki, hogy érdekli őket a másik, közben ugyanannyira sza.rik rájuk mindannyiójukra. Persze, hogy ez "normális" főleg a mai világban. Nekem is van rengeteg ilyen ismerősöm, valamelyik még el is próbálta szedni három barátnőmet, de az igaz barátsá erős.

12/L

2011. aug. 9. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!