Csak én reagálom túl?
Szeptembertől gimibe megyünk a barátnőmmel, X-el.
Eddig semmi problémám.De,az utóbbi időkben X 'nyomoz' osztálytársaink után,ami nem is lenne baj,én is jelölgettem fb-on párat...Csakhogy X,úristen totál benyaliz mindenkinek,így szercsi-puszi,úgy tali..Én nem ilyen vagyok,mikor először találkoztam velük,beszélgettünk,ennyi,másnap nem írtam nekik,hogy ők a mindeneim,láv.Ők(!) ezt csinálják,élőbe meg se kép se hang..Igaz,1 volt valami tali,de szerintem csak 'a közönségnek' akkor is mit levágtak fb-on,készült kép is,ott is wáá... -.-
Nem lényeg,viszont idegesít ez a nyali-fali fb-on.
Túlreagálom,vagy nekem is ezt kéne? O.o
Csak egy L.
de hogy kellene. főleg, ha nem vagy ilyen, akkor minek tennéd? megjátszanád magad? ne.
ők lehet ilyenek. de gondolom gyorsan össze akarnak szedni barátságokat, nehogy egyedül maradjanak a gimiben. (?)
Köszi a választ! :)
Meglehet,de akkor az gáz! :D
azért csinálják, hogy rengeteg érdekbarátnőjük legyen. és szivecskéznek, meg :$ jeleznek meg ilyenek, ezzel azt fejezik ki, hogy érdekli őket a másik, közben ugyanannyira sza.rik rájuk mindannyiójukra. Persze, hogy ez "normális" főleg a mai világban. Nekem is van rengeteg ilyen ismerősöm, valamelyik még el is próbálta szedni három barátnőmet, de az igaz barátsá erős.
12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!