Szerintetek miért csinálja ezt? Vagy én reagálom túl?
Figyelt kérdés
Az egyik barátnőmet tegnap felhívtam, hogy találkozzunk délután. De neki dolga volt én meg megkérdeztem, hogy előtte 10 percre van-e kedve találkozni. Ő meg mondta, hogy épp, hogy csak odaér. Erre felhívtam később és még volt fél órája előtte. Velem meg nem tudott volna találkozni :( Ma is felhívtam, hogy beszéljek vele de ma se ért rá mert boltba ment. Utána meg kb 40 perc múlva megcsörgetett, hogy ne haragudjak de dolga volt meg minden. Hát nem tudom mit higyjek. Lehet, hogy már nem is akar a barátnőm lenni ezért találta ki ezt.2011. jan. 29. 14:50
1/2 anonim válasza:
Lehet,hogy valami ciki dolga volt,amit kínos lett volna veled megosztani.Ha bocsánatot kért,biztos nincs veled semmi baja =)
2/2 anonim válasza:
Ha valami baja lenne veled, akkor nem hívott volna vissza.Nyugi!!!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!