Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Be fogok majd illeszkedni?

KiZsa kérdése:

Be fogok majd illeszkedni?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és szeptemberben kezdem a 8adikot, új suliban. Erdélyből költöztünk ide Zegre. Nem vagyok könnyen barátkozótipus. Szerintetek befogok illeszkedni? Vagy mit tegyek?
2011. aug. 3. 16:05
 1/6 anonim ***** válasza:
59%

Biztosan be fogsz illeszkedni.Kb 1-2 hét max és már sok barátod lesz.

17/F

2011. aug. 3. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nem tudhatjuk. Attól függ milyen közösségbe kerülsz. Ha nem vagy könnyen barátkozós, nehezebb, de. Újként elég sok lehetőséged van, és az első benyomás nagyon fontos! Legyél mosolygós, barátságos, érdeklődő. elvégre új közegben vagy, van mire. nyugodtan menj oda bemutatkozni az emberekhez. Ha első nap bezárkózol, eleve elkönyvelhetnek unszimpinek.
2011. aug. 3. 16:20
 3/6 anonim válasza:
Szerintem csak viselkedj természetesen, úgy ahogy szoktál, ahogy jól érzed magad. Nem kell eröltetni a beilleszkedést. Legyél kedves mindenkivel és szépen alakulni fog a dolog:):)
2011. aug. 3. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha van kedved ìrj privit,én zegi vagyok.;-)

16/L

2011. aug. 6. 12:43
 5/6 anonim ***** válasza:
Melyik suliba fogsz járni? Én is zegi vagyok és én is most megyek 8.-ba... írj privit ha gondolod !
2011. aug. 6. 14:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Zegi vagyok dettó és most megyek nyolcadikba a Landorhegyi általánosban ha te is válaszolj!
2011. aug. 7. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!