Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan barátkozhaténk össze vele?

Hogyan barátkozhaténk össze vele?

Figyelt kérdés

Van egy srác akit nagyon kedvelek, de tényleg csak barátságot akarok tőle.Egy osztályba járunk, de sajnos csak köszönőviszonyban vagyunk pedig mindíg is olyan barátot akartam mint ő...látom hogy hogy viselkedik a barátaival és szeretném ha velem is olyan lenne :) Az a baj hogy a (fiú) barátai idióták, lányok közül pedig inkább a nagyszájú,cicababás csajokkal van jóban (én viszahúzódóbb típus vagyok ://) Egyáltalán nem kedvelem a barátait....de ő mindíg velük van (ő nem különösebben helyes de nagyon kedves aranyos vagány srác). Előfordult párszor h egymás mellett ültünk órán és olyankor beszélgettünk is. Mégjobban megkedveltem és akkor úgy éreztem hogy ő is megkedvelt engem mert olyan dolgokat is elmondott nekem amit a barátaival nem tud megbeszélni (ezt ő mondta). De amikor pl. a buszmegállóban 3-an voltunk (ő, egy bunkó cicababa akivel jóban van és én) mégis simán otthagyott és a csajjal volt engem pedig levegőnek nézett. Szóval amikor ketten vagyunk akkor úgyérzem kedvel és tényleg jóban vagyunk de amikor ottvannak a barátai akkor van hogy nem is köszön....akkor most ez hogy van? Mit tegyek hogy a legjobb barátja legyek? ://

17/L

2011. aug. 1. 22:52
 1/2 anonim válasza:

Én úgy csinálnám, hogy ezt elmondanám neki őszintén. Persze közel nem biztos, hogy ez hatásos. De ha nem tetszik neki a módszerem, akkor barátok se leszünk soha.

Viszont teljesen a személyiségedtől függ. Próbálkozz! :)

2011. aug. 1. 23:51
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ de nem merném ezt így elmondani neki soha. És valószínűleg alkalmam sem lenne rá..sosincs egyedül, így már nem is tudok vele beszélgetni :((
2011. aug. 6. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!