Szerintetek milyen stílusom legyen? (többi lent)
Általában rockot,pop-ot hallgatok.. Végülis mindent meghallgatok.. mert a jó zenész mindent meghallgat.;)
egyik ismerősöm mondta h rapcore.. mitszóltok?
(nagyobb változást akarok és nemcsak ugy h jajj egynapig és kész..) 13/f
Szerintem ne befolyásolja a zene túl sokban a külsődet. Ha például nem szeretsz egy zenét, ne vedd fel a pólójukat mert húú de menő. (Itt említeném pl a Rolling Stonest, sok korombeli lányka futkos Stonesos pólóban, mert a H&Mben az első polcon volt, a cool cuccok között) Én szeretem és művelem a rockzenét, vannak együtteses, fesztiválos pólóim. Egy fiún pedig a reklámos (nem Mucsaröcsögei Patkányirtó Zrt.-re, hanem mondjuk Coca Colára gondolok:D), vicces, zenés pólókat bírom kockás/csíkos flanelingekkel:) De szerintem hordd azt, ami tetszik és tudod a jelentését.
13/lány
Köszi.;)
amugy énis vagyokugy h mars csokis pólót felveszek hülyeségből suliba.:D
amugy megfogadtam annak a haveromnak a tanácsát h rapcore.. meg kaptam tőle egykét tippet is h milyen bandák ilyenek.. de alapvetően azt fogom csinálni mint eddig... kivülről szelíd..de belülről robbanok ha kell.;)
és ez a rapcore lényege is..:)
ne akarj stílust választani magadnak, teremts egyet! vicces, hogy amikor az emberek régen még stílusokba sorolták magukat, azt hittük hogy érdekesek, aztán idővel már minden divat kikopott, és kiderült hogy ők is csak olyan emberek mint mindenki más, kis feltűnési viszketegséggel...
ha már rapcore, akkor biohazard, csak akkor eleve "nem kellene popot hallgatnod"(plastic-angol szövegértéssel). a punk réteg nagy része utálja a nyál-pénz"zenét", a poppunk stílus ahogy van meg egy paradox. nem mindegy hogy hangzásokat szeretsz vagy számít az üzenet is.
de ne csak zenét hallgass, nézz jó filmeket, olvass könyveket, ezek mind műveltebbé tesznek és jobb lesz a gondolkodásod tőle
köszi a választ.;)
amugy azért is irtam oda h nagyobb változás..vagyis h felhagyok azilyen pop-al meg minden.:)
deazért a többit is megfogadom.:)
a stílusát mindenki saját magának alakítja ki, nem kell ahhoz mások véleménye. viselkedj úgy és vegyél fel azt, ahogy és amiben kényelmesen érzed magad - és mindig ez motiváljon.
nem kell úgy öltöznöd, hogy mindenki lássa, milyen zenét hallgatsz - a zenét csak hallgatod és nem felöltözöd.
tudod, mindig az egyszerűségben rejlik a nagyszerűség.
13 éves vagy, még bőven csak alakulsz és fejlődsz; most lehet ezt hallgatod, de 1 év múlva már teljesen mást fogsz (ez már a mostani rock vs pop variációból is érződik).
csak egyet ne csinálj, na jó kettőt: ne fesd a körmöd és ne sminkeld magad! jah, és ne hordj magassarkút!!
08:13vagyok
ha nem kell mások véleménye, akkor miért tiltod neki hogy fesse magát?
kényelmesen öltözzön, vagy divatosan?
és ha 1 év múlva rájön hogy transzvesztita akar lenni? miért ne vállalhatná fel magát? talán azért mert mindenki olyan tanácsokat ad, amit saját maga szokott megszegni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!