Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Lehetséges az hogy jövőbe lássak?

Lehetséges az hogy jövőbe lássak?

Figyelt kérdés
az történt hogy néhány napja volt egy fura álmom az egyik ismerősöm sétál a fénybe aki Tolókocsis volt én meg rohanok utána mint az őrült és másnapra meghalt (délután) és még mondtam is otthon hogy valami nincs jól vele elmentem hozzá beszélgettünk és én láttam rajta hogy el fog menn:( és sajnos el is ment mi lehet ez?? csak úgy megéreztem véletlen vagy valami űrlény vagyok?:)(poén volt)
2009. ápr. 6. 21:54
 1/8 A kérdező kommentje:
ja és nem a kérdés volt poén"-.-
2009. ápr. 6. 21:59
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Én is megérzek, megálmodok néha dolgokat. Nem vagy űrlény, csak jó a 6. érzéked:)
2009. ápr. 6. 22:22
 3/8 anonim ***** válasza:
86%
Létezik ilyen: nem jövőbelátás, hanem a tudattalanod apró jelekből fölfogta, hogy mi a helyzet. Ezt pedig csak így, álomban tudta elmondani a tudatodnak.
2009. ápr. 6. 22:25
 4/8 anonim ***** válasza:
85%

Nem vagy mars lakó sem.

Egyébként mindenki látná a jövőt csak elfojtják ezt a képességet.(A 6. érzéket)

Azért mert nem hisznek ebben a dologban, de akkor még talán még magukban sem hisznek. csak nem vallják be.

2009. ápr. 6. 22:29
 5/8 anonim ***** válasza:
48%
Semmiféleképpen sem lehetséges, nincs erről mit beszélni. Se szellemek, se Isten bár ez vitandó, se jövőbelátás, és hasonló dolgok nem léteznek. Létezik ilyen érzés, tudom mert ismerem, hogy mintha tudtam volna. Pl én egy lány halálát is megjósóltam (vagy inkább tippeltem) és azt is tudtam hogy miben. De lásd én nem törtem meg, tudom hogy csak véletlen egybeesés. És jól mondja az előttem lévő, az ilyen emberek mint én félnek mindig bevallani maguknak hogy kis mértékben is de hisznek benne. De ilyenkor a tudományba menekülök, és azzal nyugtatom magam hogy a valamit mondó nevek egyikük se hiszi azt, és a racionalitást nézve nem illik bele az egész természetbe az ilyen. A teljes bizonyosság a fanatikusok és a tudatlanok kiváltsága...
2009. ápr. 6. 22:52
 6/8 anonim válasza:
Szerintem ez csak véletlen, bár velem is megtörtént egyszer, hogy álmodtam és a suliban ugyanaz megtörtént... De ez csak egyszer volt... Szóval szerintem neked is csak egy egyszeri alkalmas volt. Sajnálom az illetőt aki elhunyt. Ennyit tudtam ehez fűzni, mert tényleg, én is gondolkodtam ilyeneken, hogy én mi vagyok, de azóta semmi nem történt szóval. Szerintem felejtsd el az egészet. Remélem valamennyit segítettem...(bár kétlem. :$) Szia.
2009. júl. 19. 15:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Kicsit fura amit írok.Ez igaz,velem valami furcsa van.....

nagyon sokszor meglátom a jövőt.Csak úgy látom meg ha nem gondolok arra,hogy meglátom.Tehát ha csak gondolkozok(bármin)Valami történik,és amire gondoltam(nem mindig) megtörténik.Ezek történtek:bementem a templomba(sokan voltak)és elestem.Nagyon ciki volt nekem,mert mindenki látott.Magamban azt kívántam:Bárcsak valaki más elesne,és akkor rajta nevetnének az embere.és ebben a pillanatban a mellettem álló öregasszony összeesett.később kiderült,hogy a nyakában elszorult egy ér mikor oldalra nézett.

Meg egyszer mentem a suli discoba,büfésnek(ahova csak kiválasztott emberek mehetnek)és azt gondoltam(mert a többi büfést nem ismertem)Bárcsak a barátnőm is eljöhetne büfésnek,és erre ki jött? Hát a barátnőm!

szerelmes vagyok egy srácba,s láttam a gondolataimba,hogy találkozok vele,és meg is történt!(ez sokszor volt)

megláttam azt is amikor új osztálytárs jön a suliba!

LEHET, HOGY EZ FURCSA ,DE IGAZ!NINCS VELEM SEMMI RENDBEN,A BIZONYÍTVÁNYOM TÖKÉLETES,A CSALÁDOM GAZDAG, TöKÉLETES.MINDENEM MEGVAN.ha valaki tud erre mondani valamit,kérem szóljon!

2009. nov. 9. 18:09
 8/8 anonim ***** válasza:

A jövőt látod, a múltat nem?

OLVASS VISSZA!

Már többször volt itt: VASSY, VASSY, VASSY!

Menj el hozzá, majd ő kideríti!

2009. nov. 9. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!