Nemo15 kérdése:
Kivancsi vagyok a velemenyetekre! Kilogok a sorbol ha a barataimmal vagyok, vagy akarkivel beszelek, nem hiszem hogy barki meg tudna erteni. Lehet h baj van velem?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnem hogy megertsenek sott probalkoztam azzal is hogy megprobalok ugy tenni mint ok vagy hasonlitani a barataimra de rajovok hogy ez NEM EN VAGYOK...2011. júl. 28. 23:10
11/16 anonim válasza:
Miért kell magadat valakihez viszonyítani?:O
12/16 anonim válasza:
Biztos találsz magadhoz hasonlókat, csak keresni kell. Én is nem rég jöttem rá, hogy 4 éven át csak elmentem egy ember mellett, akiből az egyik legjobb barátom lett mára.
13/16 A kérdező kommentje:
Koszonom nektek a segitseget jobban erzem magam...nem viszonyitom magam masokhoz...magamat adom...csak masok nem akarnak elfogadni...a mai vilagban sok mindenki bulizik vagy zullik,komolytalansagokat csinalnak stb... a 16-19eves korosztaly nagyresze ilyen... en 19 vagyok megis mashogy latok mindent...
2011. júl. 29. 00:13
14/16 anonim válasza:
Ez annyit jelent hogy normális vagy. Aki nem az, az ne érdekeljen. Érdekeljen az aki normális.
16/16 A kérdező kommentje:
Latom:)
2011. júl. 29. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!