Mit lehet tenni a sunyiság ellen?
Figyelt kérdés
Találkoztam egy nagyszerü sráccal és megjegyezte, hogy sunyi vagyok. Nem ő volt az első, aki ezt tette, de most úgy érzem változtatnom kell ezen... Na de HOGYAN?2009. ápr. 5. 19:15
1/4 anonim válasza:
már a kérdés is az:D de nem is értem :)
2/4 anonim válasza:
De most télleg, mit értesz az alatt h sunyi vagy?
3/4 anonim válasza:
sunyi :D utoljára a kutyámra mondtam ezt :D:D:D:D:D:D:D:D:D lol sunyi....... bocs de röhögőgörcsöt kaptam xdxdxdxdxdxdxd na hát elsőnek is ne lapíts légy nyílt és ne a háttérben mozogj hanem inkább elől na tehát ne rejtőzz el:)!
4/4 anonim válasza:
ez h sunyi én csak kedvesen viccesen a visszahúzódó lányoknak szoktam mondani akik inkább csak figyelik a beszélgetéseket de nem folynak bele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!