Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hova tünhet el 2 ezer ft a házba?

Hova tünhet el 2 ezer ft a házba?

Figyelt kérdés
elvesztettem 2 ezer ft és sehol nem találom :@
2011. júl. 23. 20:16
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azok a manók, akik nálunk a zoknik párját és a kocsikulcsot is elteszik
2011. júl. 23. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Múltkor nekem is eltűnt 2ezer forint de aztán rájöttem hogy megismerkedett egy másik 2ezressel és azóta csak úgy szülik a pénzt én meg milliomos lettem :D
2011. júl. 23. 20:26
 3/8 A kérdező kommentje:
hát ezt beküldöm aztadomra XD
2011. júl. 23. 20:31
 4/8 A kérdező kommentje:
am lehet elköltöttem csak nem emlékszek rá..
2011. júl. 23. 20:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Vannak olyan helyek ahol mindenféle magyarázat nélkül tűnnek el dolgok. Egyszer laktam egy albérletben, és leültem egy kanapéra játszani az ölemben a laptoppal, a laptopban a játék cd-jével. Egy idő után még mindig ülve meguntam a játékot, kivettem a cd-t, és leraktam magam mellé. Neteztem kb 10-15 percet, felálltam, és a cd már sehol nem volt. Nem hittük el. Szétvágtuk már a végén a kanapét h hátha beleesett de nem. Égen földön eltűnt. Kialakulnak úgy látszik ilyen bermuda háromszögek, oda valami bekerül annak annyi. Miért a zsebemben az ipod-ra gondosan felcsavart fülhallgató zsinórját ki csomózza össze?
2011. júl. 23. 20:36
 6/8 A kérdező kommentje:
szellemek :|
2011. júl. 23. 23:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Eltévesztetted a topikot, barátom. Gondolom, ezt a humorba akartad írni... illetve remélem.
2011. júl. 24. 00:41
 8/8 A kérdező kommentje:
hát gondolkodtam hova írjam de nem tudtam eldönteni xd
2011. júl. 24. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!