Hogyan tűnhet az ember mások szemében intelligesnek?
Figyelt kérdés
Gondolok itt például a viselkedésre,a beszédre és minden más egyéb fontos tényezőre.2010. aug. 15. 11:39
1/2 anonim válasza:
Komolyan viselkedsz, nem vágsz állandóan pofákat. Lehetőleg ne káromkodj, de ha mégis, akkor legalább választékosan. Műveltebb vagy, ebből következőleg van szókincsed, és szinte bármihez hozzá tudsz szólni. Jól tudj színészkedni, hogy minél könnyebben tudj másokat manipulálni. És persze jó sok tapasztalat.
De amúgy nem igaz, hogy te még nem láttál egy értelmesebb embert se, akiről elmondhatnád, hogy intelligens. :D
2/2 A kérdező kommentje:
Láttam,de konkrétan is kíváncsi vagyok.
Olyan persze nem szívesen lennék,amilyenek a politikusok a parlamentben.Pókerarcok,fontoskodóak,csak komoly dolgokról beszélnek olyan szavakkal és kifejezésekkel,amelyekről sokszor még én sem tudom,hogy mit jelentenek:D.
2010. aug. 15. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!