Mi a véleményetek erről a lányról aki ezt írta?
Ebből nem lehet megismerni őt nyilván, de nektek milyen kép jön le róla? Szerintetek is csak játsza a nagyokost, vagy tényleg van mélyebb tartalma a mondanivalójának?
Hány évesnek tippelitek? Ti megismerkednétek vele?
(Nem én vagyok ő, csak nekem bejön :$, viszont kiismerhetetlen rejtélyes, semmit nem mond el magáról, és senkit nem enged közel magához, legalábbis neten, amennyire megismertem)
"van egy olyan érzésem hogy ez egy kamu-reklám
kíváncsi vagyok azokra a fiúkra akiknek bejön a káromkodós beképzelt műunikum típus.
az sem lepne meg ha a kérdező nem nézne vissza többet :)"
itt vagyok :D ööö...én nem csak erről a blogról ismerem hanem formspringen szoktam neki kérdéseket feltenni, s nem azért jön be mert káromkodik (formspringen nem szokott) hanem mert jó a humorérzéke, jól le reagálja a dolgokat, csak kicsit nem normálisnak tűnik =D
persze nem azt mondtam hogy járni akarok vele vagy ilyesmi, csak bejön a stílusa. :$
(na nem ez amit a blogon előadott :I)
08:05vagyok
így tényleg nincs értelme az egésznek.
minden embernek van több arca, de ha valakinek ilyen van, undorítónak tartom. nem azért mert álszent vagyok, csak a folytonos fölösleges káromkodás, okoskodás rettentően irritáló. kinek a pap, kinek a kecske...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!