Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy lehetnék titokzatos/abb?

Hogy lehetnék titokzatos/abb?

Figyelt kérdés
azt hallottam, hogy több embernek bejön a titokzatosság mint a teljesen nyíltság. én eddig nyílt voltam mindenkivel, csak az érzéseimről nem szoktam, szeretek beszélni akárkivel. egyáltalán azzal se vagyok tisztába mi a titokzatosság? segítsetek! hogy változzak meg? mindenképp szeretném..
2011. júl. 21. 18:53
 1/9 anonim válasza:

Miért akarsz titokzatos lenni? Szerintem természetből fakad, hogy ki mennyit és hogyan árul el magáról és a saját dolgairól, a titokzatosságot nem lehet "megtanulni".

Részemről pedig nem szeretem, ha valaki titokzatos, én a nyílt, egyenes embereket kedvelem...

2011. júl. 21. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Nagyon egyszerű. Nem kell jártatni a szádat. Valaki kérdez valamit akkor te nem kezded el a kisregényt. Hanem röviden, tömören, velősen megfogalmazva csak a lényeget mondod. ÉS ennyi.

Engem pl. folyton bunkóznak mert nem szoktam minden jöttment embernek felmondani életem nagy történetét. Ha kérdeznek akkor vagy elmondom vagy nem.

A férfiak pedig csak a kihívást látják bennem. És amikor rájönnek, hogy úgysem adom be a derekam akkor megkapom, hogy egy bunkó kis kurv.a vagyok.. És tovább lépnek egy olyan lányhoz aki 15 perc alatt beadja a derekát.

2011. júl. 21. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán elmondom talàn nem
2011. júl. 21. 23:52
 4/9 anonim ***** válasza:

a titokzatoskodó nyitott ember ugyanúgy műanyag, mint az egyéb módon agyát játszó birkák tömege. ne ilyenolyan akarj lenni, hanem önmagad. úgy viselkedj, ahogy neked kényelmesebb, az erőltetett színjátékot bizonyos iq felett már nem lehet eladni.

meg aztán van különbség titokzatos és zárkózott közt. az emberek általában azt hiszik, az első vagyok, aztán meg nem tudják elfogadni, hogy nem nyílok meg idegeneknek.

ha csak addig vagy érdekes, amíg lehetőségeket rejtesz, akkor nem vagy érdekes. aki közel áll hozzád, akkor is szomjazik rád, amikor ismer.

2011. júl. 22. 15:23
 5/9 A kérdező kommentje:
de hogy legyen olyan akit meg kell fejteni? az milyen? hogy lehet egy embert megfejteni? nemértem..
2011. júl. 22. 23:12
 6/9 anonim ***** válasza:

15:23vagyok

amíg nem érted hogy "hülyeséget kérdezel" teljesen mindegy, ki mit ír ide. én leírtam a magamét, olvasgasd párszor és gondolkozz rajta

önmagad akarsz lenni vagy műanyag színész?

2011. júl. 23. 06:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Vegyél 1 fekete ruhát azt hordjad egész nap Ne szólj semmit
2011. júl. 31. 20:53
 8/9 anonim ***** válasza:
nézz a csajokra kicsit hunyorított szemmel, mikor összeakad a tekintetetek (ha fiú vagy) és ha valami humorosat mondanak visszafogottam mosolyogj, de látszódjon rajtad hogy tetszik a vicc. esetlej kicsit felhúzod a szád egyik végét. de a tekinteted a legfontosabb
2011. júl. 31. 21:52
 9/9 anonim válasza:
légy önmagad!
2011. aug. 16. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!