Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miben változzak szeptembertől?

Miben változzak szeptembertől?

Figyelt kérdés

Csendes vagyok és nem nagyon merek kezdeményezni se. Ezért az előző sulimba elég népszerűtlen voltam, viszont középiskolába nem szeretném megint ugyanezt.^^"

Nem akarok menő lenni, de olyan csaj akit kedvelnek és vannak barátai. A gond az, hogy senkit se ismerek a leendő osztályomba, mert elég messziről fogok bejárni, de a többiek már összeszokottak/ismerik egymást. Hogy változzak meg szeptemberre, hogy szerethető legyek? Ti milyen csajhoz mennétek oda beszélgetni (stílus, hasonlók), és kit kerülnétek el?

Nem lesz gólyatábor, szóval ez kilőve.:(

2011. júl. 21. 17:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Bizony nem lesz könnyű dolgod, ha ők már összeszokott társaság, mindenképp neked kell majd lépned feléjük!!! Próbálj az elején egy szimpatikus padtársat kiszemelni magadnak, hátha ő majd bevisz a csapatba. Próbálj belefolyni a beszélgetésekbe, de az elején ne túl harsányan, kioktatóan,de ne is ülj ott egy mukk nélkül.
2011. júl. 21. 18:01
 2/12 anonim ***** válasza:
55%

Tavaly én is elhatároztam,hogy megváltozok. Én nagyon csendes,visszahúzódó csaj vagyok,de csak a suliban.

Egyébként hülyülős vagyok.. :D Suliban búskomor,csak pár belátom van,de közöttük nem érzem annyira jól magam.(bevallom). Valahogy úgy érzem nincsenek olyan barátaim jelenleg akikkel jól lehetne hülyülni,nevetni,mert ők máson nevetnek mint én. Ó bocsánat,hogy magamról dumálok. xd

A LÉNYEG. elhatároztam 7.osztály első napján tök jó volt beszélgettem,sétálgattam az osztályban. Tök jó volt,nem voltam félénk. Aztán minden megváltozott. Visszatért minden a régi kerékvágásba. Ültem a padban(első!!) elmélyültem a saját álomvilágomban,nem tudtam figyelni,különben is olyan közel volt a tábla,hogy kifolyt a szemem.

Na most megint lehatároztam,hogy megváltozok. Szerintem te beszélgess olyan emberekkel,akik nem hordják fenn az orrukat és kedvesnek látszanak. Tehát először ne a menőkkel dumálni,mert még sértésnek veszik,hogy ez a ,,senki" hozzájuk mert szólni. Középosztállyal próbálj meg összebarátkozni. (TUDOM MILYEN NEHÉZ BARÁTKOZNI!)Egyébként hátha lesz ott mégis egy ismerős,nem?

Bocsi a regényért,nem csodálom hogy nem olvasta el teljesen senki,érthető. xd

14.L

2011. júl. 21. 18:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
hajrá! és légy nagyon kitartó! :D menni fog! :D
2011. júl. 21. 18:42
 4/12 anonim ***** válasza:

Egérke válassza:

Arra még nem gondoltál, hogy valaki(k) így fognak szeretni? :-) Ilyen kis csendesen és szerenyén. A barátkozzásról meg csak annyit, hogy biztos kolis leszel. Ott rengeteg barátod lesz. Ha pedig bejárós leszel az sem gond. :-)

A lényeg: csak add önmagad és önbizalom kislány. ;-)

2011. júl. 21. 19:59
 5/12 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy bárki is szeretne így. A nagyszájú, nagydumás csajokat kedvelik inkább.:)
2011. júl. 21. 20:48
 6/12 anonim ***** válasza:

ne legyen ilyen kicsi az önbizalmad.

Én is csendes vagyok, de engem elfogadnak így és azért elég sok barátom van :D:D

2011. júl. 22. 08:24
 7/12 anonim ***** válasza:

Egérke válassza:

Hidj nekem! És bízz magadban. :-) Sőt! Ilyen kis csendesen és szerényen a hűséges pasik majd őlni tudnának érted. ;-)

2011. júl. 23. 13:05
 8/12 ji..... ***** válasza:
El kell dönteni, hogy márpedig ettől a naptól nem leszel csendes és gyámoltalan. Én is ilyen voltam általánosban (igaz, hogy ez már nagyon rég volt), ugyanebbe a helyzetbe kerültem én is, hogy a középiskolában már nem szeretnék olyan lenni, amilyen voltam. Eldöntöttem, hogy nem leszek, és már első nap sikerült! Sok barát, haver volt ott végig, és a legjobb barátnőm is onnan került, akivel mai napig legjobb barátok vagyunk. Szóval csak bátorság!!!
2011. júl. 26. 14:24
 9/12 ji..... ***** válasza:
És igenis venni kell egy kis bátorságot, az új társaság, új helyzet pont megfelelő alkalom a változásra. Nem azt mondom, hogy nagypofájú, harsány legyél, aki mindenkit túl ordít, de az életben nem előnyös a túlzott gyávaság és visszahúzódás. Főleg ha majd egyszer munkahelyre kerülsz, ott mindenki kihasználja az ilyen embert...
2011. júl. 26. 14:27
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem értem, miért akar mindenki más kedvéért megváltozni. Ha valaki szimpatikusnak talál, akkor találja szimpatikusnak azt aki vagy, ne azt akinek próbálod megjátszani magad.
2011. júl. 26. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!