Miért baj?

Figyelt kérdés
2011. júl. 19. 20:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Sokan mondják, hogy aki egy zenei stílust hallgat, az nem normális. De ha én csak 3-4 stílust szeretek? (sok ember azt a 3-4-t nem különbözteti meg). Amúgy nyitott vagyok elég sok dologra, de zenében nem vagyok hajlandó mást hallgatni. Viszont ez még (gondolom) változni fog, mert fiatal vagyok. Akkor mégis miért lenne baj? Különben is az én dolgom, nem?
2011. júl. 19. 20:24
 2/7 FAKhelper ***** válasza:
Az utolsó kérdéssel nagyon beletrafáltál, akkor mi a ló büdös f@száért kérdezed?
2011. júl. 19. 20:26
 3/7 anonim ***** válasza:

mindenki csak 3-4 zenei stílust hallgat, többnyire

egy disco zenéket hallgató nem fog rockot hallgatni, egyébként nem hinném, hogy ezzel bárkinek baja lehet

2011. júl. 19. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem baj.Én is csak rappet,undergroundot,tecktonikot,hardstyle-t,DnB-t hallgatok :D Olyan ember nincs aki mindent meghallgat.

13l

2011. júl. 19. 20:30
 5/7 anonim ***** válasza:
én hallagatok,dicot meg rockot is:D ennyike
2011. júl. 19. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
Én is hallgatok discot meg rockot is, meg klasszikust, popot, indiet, jazzt, világzenét meg ki tudja még miket amihez épp kedvem van. Amúgy meg te dolgod, ha neked más nem tetszik akkor ne hallgass mást.
2011. júl. 19. 21:02
 7/7 anonim ***** válasza:
Én a JÓ zenét hallgatom, stílustól függetlenül. Én személy szerint azokat nem értem, akik a végsőkig egy előadó rajongói, kimennek minden koncertjére, stb. Lehet velem van a probléma, de én a legtöbb előadótól jó ha 2 számot szeretek, legyen az Rammstein, Limp Bizkit, Nickelback, vagy akármi. Ugyanakkor a klasszikus zenét nagyon fülbemászónak tartom.
2011. júl. 21. 02:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!