Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért félek attól, hogy megütnek?

Miért félek attól, hogy megütnek?

Figyelt kérdés
Régebben mikor kicsi voltam a szüleim soha nem ütöttek meg és később se ütött meg senki, mégis ha a szüleim felemelték a kezük összehúztam magam mint aki attól fél hogy megütik most ugyanez a helyzet a barátomnál is és ő se ütött meg.
2011. júl. 18. 23:04
 1/5 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad a kérdést. A szüleid rendszeresen vertek kicsi korodban. Talán amikor csecsemő voltál, és ezért nem emlékszel rá.
2011. júl. 18. 23:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem mert fáj

engem kisklromban vertek mostmeg szeretek verekedni

azért félsz mert nem tudod hogy milyen

2011. júl. 19. 00:00
 3/5 anonim ***** válasza:
A lóf.aszt azért, mert verték kiskorában. Szimplán reflex.
2011. júl. 19. 01:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Vagy mindkettő
2011. júl. 19. 01:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Ezt hívják reflexnek. Lehet, hogy nem vertek meg, de az agyad úgy észlelheti a mozdulatot, ezért önkéntelenül összehúzódsz. Ez ugyanolyan, mint az, hogy pislogsz ha valami a szemed közelében van. Pedig a szemedet se verték ki soha, nemde?
2011. júl. 21. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!