Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Meguntam az életem. Mi a teendő?

Meguntam az életem. Mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ami érdekelt kipróbáltam, amit kipróbáltam meguntam.

Nem érdekel már semmi, pasik terén már meguntam a jáccadozást, párkapcsolat nem jön ösze,bulizni rendszeresen járok, de meguntam mert mindig ugyanolyan, tudománynem érdekel, művészet nem érdekel, állatok érdekeltek, sok fajtát kipróbáltam., meguntam.

számitogépes játékokat meguntam.

mindent meguntam, egyre inkább foglalkoztat mi lehet a halál után, hátha izgalmasabb...Valami fantáziavilágban szeretnák élni, ahol vannak csodák meg ilyesmi..:D

Ezt a világot már unom..nincs itt semmi. Egyedi eset?

2011. júl. 15. 17:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szilvásbuktát,mert azt szeretem.
2011. júl. 15. 19:59
 12/19 anonim ***** válasza:
Menj el dolgozni b*meg!!
2011. júl. 15. 21:35
 13/19 anonim ***** válasza:
ÉN két éve bandàzok meg iszok és nem untam meg
2011. júl. 16. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nem jó a depresszió, beszélj a szüleiddel vagy menj orvoshoz. Pl. B-vitamin hiány okozhat depressziót (állítólag, NEM vagyok orvos).

Amúgy amin kiakadtam: tudomány nem érdekel??? JÁTÉKOKAT MEGUNTAD??? Úristen :):):):) Pedig kb. ez a kettő a legjobb a világon :)

2011. júl. 16. 13:52
 15/19 anonim válasza:

Akik meghaltak, mind élni szerettek volna. Elég szomorú, hogy 18 évesen unatkozol, és gondolkodol. De inkább nem írom le amit gondolok.

Egy tanács! Kapard össze gyorsan magad, menj el egy könyvesboltba vegyél egy könyvet és olvass inkább, vagy regelj valamelyik társkeresőre. Az utóbbi fel fog dobni.

2011. júl. 16. 15:56
 16/19 A kérdező kommentje:

Utolsó: nem hiszem mert ráadásnak undorodom az emberektől is( a legtöbbtöl) :DD

Dolgozni próbáltam, egész nyáron hivogattam a munkaadókat, a legszarabb címerezésre sem hívtak be...Pedig jópárszor hívtak..még nem töltöttem be egészen a 18at így éjszaka nem melózhatok, pedig mit nem adnék érte...

Nem tudom mit tettem amiért mindentől meg kell fosztani :D

2011. júl. 17. 00:19
 17/19 A kérdező kommentje:
Ja meg ha sokat olvasok egy idő után elkezdek rosszul lenni, ráadásul 10perc után olvasás közben is elkezdek unatkozni :P
2011. júl. 17. 00:20
 18/19 A kérdező kommentje:
* hívtam (előzőhöz)
2011. júl. 17. 00:21
 19/19 anonim ***** válasza:

Őszintén szólva irigyellek. Ha én unatkozhatnék egy percig is basszus...:||

Na de a problémádra: tényleg nincs hobbid? oO keress valami érdekes hobbit, ami lekötne. Mit tervezel így 18 évesen? Suli vagy meló? Ha suli, az jó, arra tanulhatsz, míg bele nem gebedsz, nem lesz időd unatkozni. Vagy tanulj meg vmi hangszeren játszani.

Undorodsz az emberektől? Pacsit, én is. De nem minden kapcsolódik az emberektől. A remete élet az erdőben is lehet izgalmas.:D Na jó, komolyra visszafordítva a szót, az élet tele van lehetőséggel, csak nyisd már ki a szemed! (:

2011. aug. 5. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!