Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Aki öngyilkos akart lenni mit...

Aki öngyilkos akart lenni mit csináltak vele? Több lent.

Figyelt kérdés
Mármint ha nem sikerült az öngyilkosság mit csináltak vele, kórház?Meddig volt?Vagy?Részletesen írjátok légyszi!!!!
2011. júl. 14. 19:47
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nagyon hosszú lenne leírni de az egész életem csak szar volt..most(ebben a pillanatban jól vagyok)..Köszönöm a sok aggodós üzit:)
2011. júl. 15. 17:38
 12/13 anonim ***** válasza:

gondolj arra, hogy ezután már csak jobb lehet

egyébként pedig depressziós vagy ami egy kémiai problémája a szerbezetnek, és gyógyíthetó gyógyszerrel

menj el orovoshoz

gondolj azokra akiknek tényleg sokkal szarabb mint neked, és mégis tudnak örülni dolgoknak, a napsütésnek, egy szép madárfüttynek

szal kezeltesd a depressziód

2011. júl. 15. 19:31
 13/13 A kérdező kommentje:
Úgy olvastam, sokan szentesítik a Prozac nevezetű gyógyszert..van akinek bevált?Jelenleg Rexetin és frontint szedek..
2011. júl. 15. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!